Evenimentul Zilei > Actualitate > Şi-au VÂNDUT virginitatea pe sume record. Printre cele mai SCUMPE virgine din lume se află şi o româncă | GALERIE FOTO
Şi-au VÂNDUT virginitatea pe sume record. Printre cele mai SCUMPE virgine din lume se află şi o româncă | GALERIE FOTO

Şi-au VÂNDUT virginitatea pe sume record. Printre cele mai SCUMPE virgine din lume se află şi o româncă | GALERIE FOTO

Unii pot face bani din orice, chiar şi din lipsa de experienţă în dormitor. Pentru anumite fete, cu simţul afacerilor extrem de dezvoltat, virginitatea reprezintă chiar un avantaj ce se poate transforma într-o mică sau mare avere.

Pentru asta nu pleacă la "vânătoare" de milionari, ci îşi scot virginitatea la licitaţie pe internet. Ea se alege cu banii, el cu satisfacţia să fi fost primul bărbat din viaţa unei fete.

UDDEE a realizat un clasament cu cele mai scumpe virgine din lume, iar printre acestea se numără şi o româncă. Diferenţele de "preţ" sunt însă consistente, chiar şi în acest top al celor mai scumpe virgine din lume.

Dar până la urmă, ca în orice economie de piaţă, şi aici funcţionează legea cererii şi ofertei, iar reclama este sufletul comerţului. Pur şi simplu sunt virgine care ştiu să se vândă mai bine.

1. În 2008, Natalie Dylan, pe atunci de 22 de ani, şi-a vândut virginitatea pe suma de 3.7 milioane de dolari. Scopul declarat a fost acela de a-şi plăti studiile la master. Ea a făcut anunţul în "The Howard Stern Show".

2. În 2009, Raffaella Fico, atunci de 20 de ani, fotomodel de succes în Italia şi concurentă a show-uklui Big Brother din 2008, s-a vândut pentru suma de 1,8 milioane de euro, pentru a-şi cumpăra o casă în Italia.

3. În 2005, Graciela Yataco, pe atunci de 18 ani, fotomodel în Peru, avea nevoie de bani pentru spitalizarea mamei sale. Şi-a vândut virginitatea pe suma de 1,3 milioane de dolari.

4. În 2012, Catarina Migliorini, pe atunci de 20 de ani, studentă în Brazilia, şi-a vândut virinitatea pe 780 de mii de dolari. Ea a spus că vrea să construiască, cu aceşti bani, case pentru nevoiaşi şi  a acceptat sa fie urmărită de o echipă de filmări pentru documentarul "Virgins Wanted". Licitaţia a fost câştigată de un bărbat din Japonia, căruia a ţinut să îi spună i-a spus că nu e prostituată.

5. În 2004, Cathy Cobblerso, atunci în vârstă de 24 de ani, din Texas, şi-a vândut virginitatea pentru 100.000 de dolari.

6. În 2010, o studentă săracă din Noua Zeeleandă, cunoscută sub pseudonimul "Unigirl" s-a vândut pe 32 de mii de dolari pentru a-şi putea continua studiile.

7. În 2009, românca Alina Percea, pe atunci de 18 ani, şi-a vândut virginitatea cu 13.000 dolari unui italian, în vârstă de 45 de ani, care i-a plătit şi drumul până în Italia.

8. În 2004, deşi se declara lezbiană, Rosie Reid, pe în vârstă de 18 ani, din Londra, a acceptat să aibă prima experienţă sexuală din viaţa sa cu un bărbat. Suma pe care a primit-o: 8.400 de euro.