Inciendentul a avut loc acum cinci zile în Câmpia Turzii, în locuința familiei Marton. Scena de un tragi-comic este investigată de autoritățile competente, Poliție și Parchet.

Angela P. (foto), de 50 de ani, trăia în concubinaj, de 11 ani, cu Marton D. Angela povestește că a fost nevoită să se interneze la o clinică de pediatrie, alături de o nepoată de a sa. La întoarcerea acasă, Angela a aflat de la mama ei, ân vârstă de 70 de ani, că a fost violată de Marton. În acel moment, Angela Pal a sunat la 112 și i-a povestit unui polițist ce susține mama ei. “Duminică dimineaţă a început să se certe urât cu mine zicând că m-am dus la spital pentru a avea relaţii cu tot felul de bărbaţi şi în timp ce urla s-a trezit mama din somn. Apoi, aceasta a venit la noi – bâjbâind, aşa cum îi e obiceiul, fiind oarbă – şi l-a înjurat urât, după care mi-a povestit tot ce-a făcut cu ea, în lipsa mea, bărbatul de care eram atât de ataşată până nu demult. Iar dacă mi-a zis asta, atunci am sunat imediat la poliţie. Poliţistul – când a auzit ce i-am povestit – a mărturisit că nu-i vine să creadă că a făcut Marton aşa ceva. Apoi mi-a dat la telefon pe un alt poliţist, care ne-a convocat pentru a doua zi, luni, ca să dea mama o declaraţie în care să mărturisească tot ce i s-a întâmplat”, a povestit Angela Pal, pentru Gazeta de Cluj, în incinta Institutului de Medicină Legală Cluj, unde a venit cu mama ei pentru un consult de specialitate, care să stabilească dacă bătrâna de 70 de ani a fost sau nu violată.

S-a spânzurat de frica Poliției

În momentul în care Angela Pal vorbea cu polițiștii, Marton a mers în camera alăpturată și s-a spânzurat. S-a urcat pe un scaun, și-a legat un cablu de gât și s-a sinucis. Scena a fost descoperită de concubină câteva secunde mai târziu.

Din nou, Angela Pal a sunat la 112 și a anunțat că are o altă urgență, și anume că bărbatul ei s-a spânzurat.

Mărturia bătrânei

În discuție intervine și Letiția C., bătrâna de 70 de ani, victima a violului. Femeia i-a povestit reporterului de la Gazeta de Cluj că așa zisul ei ginere a abuzat-o și că ea, fiind nevăzătoare nu s-a putut apăra. ”E drept! A stat pe pat lângă mine şi apoi mi-o ridicat fusta şi mi-o tras pantalonii şi chiloţii. Mi-o dat fusta jos şi-am rămas într-o vestă şi goală de la brâu în jos. După aceea m-a luat de pe pat şi m-o pus pe nişte saltele. Atâta a tot tras de mine până m-o lăsat – iertaţi! – cum m-o făcut mama, mi-o ridicat sus picioarele şi m-o batjocorit. De două-trei ori în vreo două ore, atât m-a chinuit. Chiar şi aşa eu îl tot respingeam dar el nu se retrăgea, mă tot “lucra”. Abia după ce s-o săturat m-o lăsat”, a spus Letiția.

Polițiștii din Câmpia Turzii nu au deschis dosar pentru viol în acest caz.

Foto: Gazeta de Cluj

Te-ar putea interesa și: