Evenimentul Zilei > Politica > Și-a pus iubita goală pe Facebook. FATA este DIN VASLUI
Și-a pus iubita goală pe Facebook. FATA este DIN VASLUI

Și-a pus iubita goală pe Facebook. FATA este DIN VASLUI

Un conflict amoros din Huși, județul Vaslui, a ajuns subiect de anchetă pentru polițiștii care trebuie să stabilească acum dacă fostul iubit se face vinovat de faptul că imaginea unei tinere, în vârstă de 23 de ani, a ajuns, goală, pe internet.

Fata le-a spus oamenilor legii faptul că s-a pomenit cu fotografiile pe Facebook, iar suspectul principal ar fi chiar fostul său iubit. Pozele ar fi fost încărcate pe un cont fals al fetei.

Tânăra a spus că știe de poze, dar că acestea i s-ar fi făcut sub amenințare, în casa iubitului, unde ar fi fost adusă chiar de el. Ba, mai mult, femeia a afirmat că se teme groaznic de fostul său partener, întrucât acesta este violent și poartă arme albe. Ea a pus gestul bărbatului pe seama geloziei, dar și a supărării că aceasta l-ar fi părăsit de ceva vreme.

De partea cealaltă, tânărul în vârstă de 27 de ani, pe nume Vivian, respinge acuzațiile. El spune că, din contră, iubita sa ar fi în spatele publicării fotografiilor pe net.

„Eu cred că ea și le-a pus, ca să se răzbune pe mine, să mă bage în închisoare, pentru faptul că eu am deja altă relație. Într-adevăr, eu am făcut acele poze, dar nu eu le-am pus pe net. Și minte când spune că am amenințat-o, ca să o pozez. Se vede din imagini că râde și nu avea nicio problemă. Pozele sunt făcute la mine acasă. În plus, ea spune că îi este foarte frică de mine, că umblu cu cuțite. Dar eu vreau să vadă lumea cât minte, întrucât noi doi, împreună, am fost cu o săptămână înainte, la o nuntă în oraș, la niște prieteni. Stăm amândoi, ne ținem de mână, totul bine și frumos. Iar ea, peste câteva zile, mă dă la Poliție, că o ameninț și că se teme de mine, că umblu cu cuțite. Cum vine asta?!”, a spus hușeanul, citat de libertatea.ro.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: