Și-a bătut copilul până l-a băgat în spital! „Bestia”, medic la Spitalul CFR! VIDEO și FOTO șoc!

Și-a bătut copilul până l-a băgat în spital! „Bestia”, medic la Spitalul CFR! VIDEO și FOTO șoc!

Medicul din Timișoara, care și-a băgat în spital propriul copil, a fost reținut de polițiștii care instrumentează cazul.

„Bestia” lucra la Spitalul CFR și s-a enervat pe copil, un băiețel de 13 ani, fiindcă a luat note mici la școală. Radu Blagoe, medic chirurg l-a bătut cu atâta bestialitate pe fiul său încât i-a provocat dureri groaznice și aproape l-a lăsat orb de la loviturile aplicate în ochi!

Cazul este cu adevărat șocant, iar copilul le-a povestit doctorilor și asistenților maternali chemați la spital întreg calvarul prin care a trecut. Astfel, cu dureri groaznice și abia reușind să scrie, i-a trimis mamei sale câteva mesaje, rugând-o cu disperare să cheme Poliția fiindcă tati l-a bătut din nou!

Ne puteți urmări și pe Google News

Părinții minorului sunt divorțați, iar băiatul este dat în grija tatălui. Când a aflat ce a pățit copilul, mama s-a întors de urgență în țară, informează opiniatimișoarei.ro.

Băiatul a fost scăpat din mâinile violentului medic de inspectorii de la Direcţia pentru Protecţia Copilului, care au fost alertați de mamă și au mers de urgență la adresa indicată. Acolo au găsit un copil plin de vânătăi, cu ochii tumefiați și într-o stare emoțională de nedescris, total speriat și traumatizat de cele întâmplate. Băiatul a fost dus imediat la spital, iar la fața locului s-au deplasat și polițiștii.

Prima dată, și-a luat la pumni nevasta

Tatăl bătuș nu recunoaște ce a făcut și susține că i-ar fi dat doar o palmă fiului său.

Totuși, medicul Radu Blagoe MMA nu se află la prima agresiune de acest fel. Cu șase ani în urmă, a mai fost condamnat la închisoare cu suspendare într-un caz în care şi-a nenorocit soția, lovind-o cu pumnii și picioarele. În urma bătăii încasate, femeia a și ales să divorțeze și a părăsit definitiv România.

„Copilul meu a fost agresat de tatăl lui, bătut crunt. Copilul a reuşit să ne anunţe, eu îl sunasem pe copil, dar tatăl nu mi-a permis să vorbesc cu el. Din fericire, i-am dat copilului un telefon de care tatăl nu ştia şi aşa a avut cum să îmi ceară ajutorul şi să îmi trimită mesaje... că îl doare, că se simte rău”, a declarat Carolina Fodor.