Evenimentul Zilei > Social > Și-a anunțat moartea? Mama gemenilor din Ploiești, mesaj cutremurător. „Mama voastră o să vină după voi”. FOTO
Și-a anunțat moartea? Mama gemenilor din Ploiești, mesaj cutremurător. „Mama voastră o să vină după voi”. FOTO

Și-a anunțat moartea? Mama gemenilor din Ploiești, mesaj cutremurător. „Mama voastră o să vină după voi”. FOTO

Mama gemenilor din Ploiești, care au murit după ce au căzut de la etajul 10 al blocului în care locuiau, a devenit foarte activă pe rețelele de socializare după înmormântarea celor doi copii. Andreea s-a fotografiat lângă mormântul celor doi și a transmis un mesaj tragic.

Andreea, mama gemenilor din Ploiești, s-a fotografiat lângă mormântul copiilor. Femeia este foarte activă pe rețelele de socializare și, deși a șocat la prima apariție pe TikTok, de data aceasta a transmis un mesaj zguduitor. Mama lui Beatrice și Moise pare a fi distrusă, iar mesajul comunicat pune pe gânduri internauții.

Andreea, părintele gemenilor din Ploiești: „Mama voastră o să vină după voi”

Andreea a postat, în decurs de doar două zile, 12 videoclipuri pe TikTok. Fostul cont al mamei a fost blocat, însă la două zile după despărțirea de micuți, femeia și-a deschis un nou cont de TikTok, cu un username asemănător celui anterior și a început să posteze materiale video.

De data aceasta, Andreea a publicat mai multe imagini de la mormântul copiilor săi, alături de care a comunicat și un mesaj: „Vă iubește mami mult, Moise și Beatrice, nu vă pot uita niciodată, dar voi știți ce este în sufletul meu. Nu va rămâne așa, o să vă răzbun pentru tot. Doamne, nu îmi vine să cred că voi nu mai sunteți, dar jur pe viața mea că nu o să vă las singuri! Mama voastră o să vină după voi. Îmi este tare dor de voi”.

Suferă din dragoste? Ce se întâmplă cu mama copiilor morți

Andreea este în prezent acuzată de ucidere din culpă, după ce Beatrice și Moise au căzut, pe rând, de la etajul 10, într-un interval de 30 de secunde. Mama gemenilor din Ploiești făcea un live pe Facebook în momentul tragediei. Femeia a rămas și fără primul copil, un băiețel în vârstă de 5 ani, care se află în grija bunicilor.

Prima apariția a sa a șocat internetul. La două zile după înmormântarea copiilor, Andreea a postat un clip în care fredona versurile unei manele mai vechi a lui Adrian Minune. „De-ar fi să o iau de la început, nu am nimic de pierdut”, transmit versurile melodiei postate de mama copiilor gemeni.

Comentariile internauților au deranjat-o pe femeie întrucât, pe vechiul cont de TikTok, aceasta a blocat opțiunea care permite postarea comentariilor la materialele sale. Mama copiilor a promis că va realiza un live în care va povesti detaliat tot ce s-a întâmplat, de fapt, în ziua în care au murit cei doi gemeni.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: