Evenimentul Zilei > Actualitate > SHOW EROTIC în staţiunea DEZMĂŢULUI. Femeile primesc ALCOOL pentru a performa acte SEXUALE în PUBLIC. Se VÂND şi pentru 4 EURO
SHOW EROTIC în staţiunea DEZMĂŢULUI. Femeile primesc ALCOOL pentru a performa acte SEXUALE în PUBLIC. Se VÂND şi pentru 4 EURO

SHOW EROTIC în staţiunea DEZMĂŢULUI. Femeile primesc ALCOOL pentru a performa acte SEXUALE în PUBLIC. Se VÂND şi pentru 4 EURO

Staţiunile din Spania au devenit atracţia principală a englezoaicelor vara aceasta. Cea mai populară este staţiunea Magaluf, făcută celebră de către mai multe femei care au comis acte sexuale în public.

În barurile din Magaluf, din regiunea Mallorca, turistelor din Marea Britanie le sunt oferite băuturi alcoolice gratis, iar în schimbul acestora, ele trebuie să comită acte sexuale cu alţi bărbaţi, în văzul tuturor.

Într-un clip de două minute făcut public, o tânără este văzută cum se îndreaptă spre 24 de bărbaţi, cu care performează diferite acte sexuale. În schimbul spectacolului sexual, aceasta a primit o băutură alcoolică ce valorează doar patru euro.

Primarul localităţii unde se petrec scenele erotice a cerut investigarea imediată a situaţiei, scrie The Mirror.

Staţiunea Magaluf este renumită pentru spectacolele erotice la care iau parte turistele englezoaice.

Jurnaliştii britanici au derulat o investigaţie în unul din cluburile din această staţiune, foarte populară printre petrecăreţii britanici vara aceasta. Ce au decoperit în localuri i-a lăsat fără cuvinte. Aceştia au vizionat scene în care o tânără este târâtă pe scenă şi dezbrăcată, lângă un bărbat care mimează cu ea un act sexual.

De asemenea, un club a fost închis timp de un an, din pricina unuii clip care a circulat pe internet, în care o tânără le făcea sex oral mai multor bărbați.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: