Sharon Stone şi Andy Garcia, într-un serial turcesc | VIDEO

Sharon Stone şi Andy Garcia, într-un serial turcesc | VIDEO

INVITAŢI. Cei doi actori au acceptat să joace în serialul „Valea lupilor“, produs la Istanbul, care va fi difuzat începând din această-seară la Kanal D.

Postul de televiziune Kanal D va difuza, de astăzi, în pre - mieră în România, unul dintre cele mai de succes seriale turceşti. „Valea Lupilor“ este un film de acţiune controversat, despre lupta autorităţilor turce cu organizaţiile ma - fiote. Serialul va fi difuzat săptămânal, în fiecare zi, de miercuri până vineri, de la ora 22.00. După terminarea celor 87 de episoade ale primei serii, postul care a achiziţionat şi următoarele serii (în număr de şase) le va difuza pe rând.

Staruri în roluri secundare 

De-a lungul următoarelor sezoane vor apărea în film, în calitate de „guest star“/„invitat special“, nume mari ale cine matografiei mondiale, cum ar fi actorii americani Sharon Stone şi Andy Garcia. Cele două staruri, care au acceptat invitaţia producătorilor turci, joacă în al patrulea sezon, declară Maria Popescu, PR Manager al Kanal D.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sharon Stone şi Andy Garcia apar în câte două episoade fiecare, turnate şi difuzate în Turcia în anul 2005. Sharon Stone interpretează personajul Lisa, în episoadele 96 şi 97 - din seria a 4-a -, iar Andy Garcia îl interpretează pe Amon, în aceleaşi două episoade. Rolurile celor doi sunt secundare, sunt doar nişte personaje care apar fugar în destinul agitat al eroilor principali.

Povestea principală a filmului pare ruptă din celebrul film de succes „Face/Off“, după cum au remarcat, de-a lungul vremii, mai mulţi comentatori ai serialului. Serviciile de securitate duc o luptă acerbă cu cea mai puternică organizaţie mafiotă din Turcia, „Consiliul“, ai cărei piloni de bază sunt chiar cei mai influenţi oameni ai societăţii. În Turcia, filmul a fost totuşi criticat pentru că nu respectă întru totul realitatea.

Film cu zeci de milioane de telespectatori

Agentul secret Ali Candan este prins într-un hăţiş de crime şi de corupţie, spălări de bani şi manevre ale ser viciilor secrete. Ali, agent special al forţelor de securitate turceşti, trăieşte şi o frumoasă poveste de dragoste cu avocata sa, Elif, de care este nevoit să se despartă pentru a-şi putea duce la îndeplinire misiunea.

Foarte controversat pentru violenţa explicită şi pentru impactul asupra tineretului, „Valea lupilor“ a creat un adevărat fenomen în Turcia, reflectat în numărul-record de telespectatori, peste 30 de milioane în medie, aproape jumătate din populaţia Turciei. Vârful de audienţă - 40 de milioane de telespectatori - a fost înregistrat în 2007. Din ianuarie 2003 şi până în decembrie 2005, timp de 97 de episoade, serialul a fost lider de audienţă în Turcia, în fiecare săptămână în care a fost difuzat. Este, practic, cea mai de succes producţie din toate timpurile, având milioane de fani, iar în ţara de origine se vorbeşte deja despre fenomenul „Valea lupilor“, serialul căpătând statutul de film-cult printre tinerii spectatori.

Producţia serialului „Valea lupilor“ a început în 2003, iar filmările pentru ultima serie - cea de-a şaptea - sunt în curs. Succesul enorm al serialului a dus şi la realizarea în 2006 a unui film de lungmetraj „Valea lupilor - Irak“, în care apar Billy Zane şi Gary Busey.

Sharon Stone şi Andy Garcia apar în telenovela turcească: