Cu picioarele lungi tonifiate și corpul întins pe un pat într-un set de lenjerie Dolce & Gabbana,arată că orice face ea este fascinant. Stone este la fel de sexy și încrezătoare, radiază aceeași energie îndrăzneață și intimidantă ca acum 25 de ani. Aşa este descrisă superba actrită care a rămas una dintre cele mai frumoase şi inteligente femei de la Hollywood.

Sharon Stonw

Sharon a pozat într-un pictorial realizat de fotograful Frederic Auerbach, unde arată că şi-a păstrat sex-appeal-ul. Vedeta a vorbit pentru publicaţia citată despre modul în care se întreţine şi, surprinzător, a spus că nu face eforturi imense pentru a arăta bine. "Oh, Doamne. Abia am timp să fac baie", a mărturisit fosta ambasadoare a producătorului de ser inhectabil Restylane, spunând că nu are vreun ritual detaliat de înfrumuseţare".

"Folosesc creme foarte bune şi încerc să-mi epilez picioarele când îmi amintesc. Şi îmi place să fac exerciţii şi să ies afară, ceea ce cred că este cheia unei sănătăţi bune.
Şi desigur, mănânc sănătos", a spus ea, precizând că nu doreşte să apeleze la bisturiu pentru a arăta bine.
"Dansez, fac yoga, pilates, înot, mă joc cu copiii, merg la călărie, fac plajă, tot ce trebuie să fac – îmi place să mă mişc. Nu urmez vreun program special, ci doar ce se nimereşte şi am chef", a explicat Sharon.
Aranjată de stilista Lindsey Dupuis, care a ales câteva ţinute semnate de designerii Ungaro şi Michael Kors, cu concursul hairstylist-ului Clyde Haygood şi a make-up artistului Jo Baker, Sharon Stone nu putea arăta decât extraordinar în imaginile publicate de Haute Living.

Sharon Stone

Actriţa americană traversează o perioadă fastă după problemele de sănătate cu care s-a confruntat în urmă cu mai mulţi ani. În 2001, ea a fost spitalizată din cauza unui anevrism cerebral – o hemoragie în creier, care poate provoca un accident vascular cerebral -, după ce acuzase o serie de migrene puternice, informează unimedia.info.

Te-ar putea interesa și: