Shaorma Dristor. Probleme mari la cel mai renumit lanț de restaurante fast-food din țară. Conform surselor Capital, oameni de la Poliție, ANSVSA, Inspecția Muncii, ISU, Antifraudă ANAF și altele au descins în toate locațile brandului din Capitală.

„A fost vorba despre o acțiune fără precedent ale cărei rezultate nu au fost încă anunțate oficial. Totuși, sursele noastre spun că au fost identificate nereguli de natură fiscală mai ales în cazul caselor de schimb, dar și probleme în ceea ce privește igiena în bucătăria restaurantelor precum și nereguli privind respectarea normelor antiincendiu. Și inspectorii de la Inspecția Muncii ar fi aplicat sancțiuni, în cazul lucrătorilor aduși din afara țării”, precizează sursa citată.

Pe zona de igienă, nu este pentru prima dată când Dristor Kebab a fost amendată,unele situații devenind foarte cunoscute la nivel public.

Dristor Kebab este cea mai mare și mai cunoscută rețea de shaormerii din România, cu 17 locații în București, inclusiv în toate mall-urile mari.

Anual, firma vinde shaorma de peste 4-4,5 milioane de euro. De cele mai multe ori, compania nu a raportat profit, însă în ultimii ani a declarat plusuri de circa 500.000 de euro.

Citește și: