Această afirmaţie aparţine doctorului Keith Ablow, colaborator pe probleme de psihiatrie al canalului de televiziune american FoxNews, relatează The Independent şi Le Figaro.
Afirmaţia a fost făcută în cursul unui talk-show numit „Outnumbered” având ca temă programul condus de soţia preşedintelui american în scopul combaterii obezităţii la copii.

A fost criticat pe reţelele de socializare

"Are nevoie să slăbească câteva kilograme. Să fim sinceri. De la cine acceptăm noi sfaturi în materie de nutriţie?", s-a întrebat retoric specialistul. "Îmi displace ipocrizia şi chiar cred că oamenii care vorbesc despre dietă ar trebui să fie ei înşişi modele de urmat şi nu sunt sigur că Prima Doamnă este un astfel de model", a continuat Ablow, în pofida uimirii exprimate de ceilalţi participanţi la emisiune.
„Chiar şi (Barack) Obama ar putea da sfaturi mai bune: el este slab!”, a mai susţinut psihiatrul.
Cotidianul francez reamintește că Fox News este un canal de televiziune conservator, care nu îl simpatizează pe democratul Barack Obama şi că afirmaţiile colaboratorului acestui post despre Michelle Obama au fost viu criticate pe reţelele sociale.

 

Te-ar putea interesa și: