Evenimentul Zilei > Monden > „Sezonul nunților”: Destinațiile sucite ale celor mai sexy vedete
„Sezonul nunților”: Destinațiile sucite ale celor mai sexy vedete

„Sezonul nunților”: Destinațiile sucite ale celor mai sexy vedete

Cinci dintre cele mai frumoase vedete din showbiz joacă în „Nunta perfectă”. Dacă ar fi să aleagă, iată unde ar fugi ele la nuntă

Adela Popescu, Laura Cosoi, Alina Chivulescu, Cătălina Grama şi Adina Galupa, unele dintre cele mai sexy vedete din showbiz, împart scena în spectacolul „Nunta perfectă”. Pe 11 şi 12 mai, la Teatrul Elisabeta, va ave a premi- e r a comedia scrisă de Alan Ball, „Nunta perfectă”, un spectacol cu replici acide și personaje care nu sunt ceea ce par. Cum niciuna dintre fetele din distribuție nu este căsătorită le-am pe Adela, Laura, Alina, Cătălina şi Adina, actrițele din rolurile principale, cum ar arăta nunta lor perfectă, dar și de ce superstiții ar ține cont într-un asemenea moment.


FOTO: Adela Popescu și Laura Cosoi s-au pus pe făcut confidențeCum va fi la nunta lor?

Adela Popescu urmează să se mărite în vară cu Radu Vâlcan. „Visez la o nuntă în natură, eu fericită, înconjurată de familia mea şi prietenii cei mai buni. Rochia să fie fină, uşoară, fluidă, de poveste. Nimic artificial, nimic forţat. Mă văd împreună cu alesul meu la amurg bând un pahar de prosecco şi privind spre viitor”. În ceea ce priveşte temerile, Adela spune că nu are superstiţii şi nu ar fi tristă nici dacă ar ploua. Iată cum s-a organizat cuplul: „Băie ţeii se vor ocupa cu băutura, organizatul meselor, etc. iar noi, fetiţele, de floricele, rochiţele şi dulciuri. Muzica ne priveşte pe amândoi”.


FOTO: Alina ChivulescuLaura Cosoi și-a anunțat de curând logodna cu Cosmin Curticapean și visează „mai mult o petrecere, ceva restrâns unde toată lumea se bucură pentru miri”, a spus Laura.

Chiar dacă nu s-a gândit prea mult la subiect, Adina Galupa spune:„În mintea mea, nunta perfectă este o celebrare a iubirii între doi oameni care se iubesc enorm, alături de ceilalți oameni care le sunt aproape, familie și prieteni, într-un cadru relaxat şi vesel. Eu aş face nuntă desculţă la malul marii”.


FOTO: Jojo spune că fiecare mireasă are temerile eiAlina și Jojo țin cont de toate superstițiiile

Alina Chivulescu și Jojo nu se află la prima experiență în fața altarului. Cu toate acestea fetele nu și-au pierdut speranța în fața „Nunții perfecte”, însă acum răspunsurile lor sunt mai echilibrate.

„Nunta perfecta pentru mine e măcar nunta de argint. Adică o nunta care a trecut proba timpului”, a mărturisit Alina Chivulescu. „Nu am nicio temere; cât privește superstițiile…cred că aș ține cont de toate.


FOTO: Adina GalupaPentru Jojo, nunta perfectă „arata ca cea din musicalul Mamma Mia cu Meryl Streep. Nu îmi pot imagina una mai frumoasă”. În ceea ce privește cea mai mare temere legată de nuntă…

„Cred că fiecare viitoare mireasă are temerile ei. Probabil că majoritatea sunt legate de organizare: flori, invitați, locație. Fiecare viitoare mireasă își dorește o nuntă perfectă”, a adăugat frumoasa blondă.