Evenimentul Zilei > Actualitate > Cele mai SEXY vedete au fost COPIATE de femeile normale. Ce a ieşit întrece orice IMAGINAŢIE – GALERIE FOTO UNICĂ
Cele mai SEXY vedete au fost COPIATE de femeile normale. Ce a ieşit întrece orice IMAGINAŢIE – GALERIE FOTO UNICĂ

Cele mai SEXY vedete au fost COPIATE de femeile normale. Ce a ieşit întrece orice IMAGINAŢIE – GALERIE FOTO UNICĂ

Vedetele internaţionale nu au nimic în plus faţă de femeile normale. Ca să demonstreze asta, femeile s-au decis să reproducă pozele sexy ale vedetelor.

Deşi nu este la fel de sexy precum Kim Kardashian, sau atât de cunoscută ca Victoria Beckham, această femeie s-a decis că este timpul să arate tuturor ca toată lumea este sexy în felul lor. 

Artista a reprodus poze celebre ale celor mai mari vedete de la Hollywood pentru a demonstra tuturor femeilor că te poţi simţi foarte bine în propria piele, fără a avea nevoie de operaţii estetice sau alte lucruri fake.

Galeria foto conţine peste 40 de poze în care puteţi admira cele mai sexy vedete, dar, în acelaşi timp şi să observaţi că artista chiar are dreptate în ceea ce spune.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.