Evenimentul Zilei > Actualitate > SEXY și PERICULOASE. Ce probe ÎNGROZITOARE îndură chinezoaicele pentru a deveni bodyguarzi | Galerie Foto
SEXY și PERICULOASE. Ce probe ÎNGROZITOARE îndură chinezoaicele pentru a deveni bodyguarzi | Galerie Foto

SEXY și PERICULOASE. Ce probe ÎNGROZITOARE îndură chinezoaicele pentru a deveni bodyguarzi | Galerie Foto

Silfide și angelice, aceste femei par mai degrabă potrivite pentru prezentările de modă ale brandurilor celebre. În realitate însă, ele se pregătesc pentru un job considerat, multă vreme, apanajul bărbaților.

Cum numărul bogătașilor din China a crescut simțitor, proprietarii școlilor de pregătire paramilitară și-au văzut afacerile înflorind. Iar domeniul nu mai este un club select al bărbaților, din ce în ce mai mulți afaceriști solicitând serviciile unei gărzi de corp de sex feminim, domnișoarele având avantajul că se pot "deghiza" în secretare.

Un alt motiv pentru creșterea interesului femeilor de a deveni gărzi de corp este legat și de faptul că 30% dintre directorii executivi din China sunt femei.

Spre exemplu, la o școală de profil din Beijing, candidatele învață diferite tipuri de arte marțiale și de luptă, antrenamentele fiind similare celor pe care le urmează forțele speciale.

De altfel, 70% dintre femeile care vor să devină gărzi de corp au lucrat în armată sau au fost sportive de performanță.