Evenimentul Zilei > Actualitate > Au vrut să fie SEXY și au cumpărat rochii de pe net! Rezultatul eset NEAȘTEPTAT – GALERIE FOTO
Au vrut să fie SEXY și au cumpărat rochii de pe net! Rezultatul eset NEAȘTEPTAT – GALERIE FOTO

Au vrut să fie SEXY și au cumpărat rochii de pe net! Rezultatul eset NEAȘTEPTAT – GALERIE FOTO

Comerțul online a explodat în ultimii ani, în întreaga lume, dar și în România. Femeile, în mod evident, au fost cele care s-au bucurat cel mai mult de posibilitățile nelimitate de a cumpăra pe internet aproape orice. Din păcate, uneori socotelile din fața calculatorului nu se potrivesc cu cele din depozitul magazinului online.

Cele mai mari țepe au primit reprezentantele sexului frumos, care au comandat rochii sau alte accesorii vestimentare de pe net. Pe magazinele virtuale, hainele sunt îmbrăcate de fotomodele și trebuie să arate perfect. Acest aspect nu este un secret de marketing. Orice companie urmărește să atragă clienții prin perfecțiune.

Femeia-clepsidră, frumuseţea exportată de Brazilia, uimeşte cu trupul sculptat – Galerie foto

Din nefericire, femeile fiind eclipsate de imaginile cu rochiile lor preferate, îmbrăcate de fotomodele, au uitat că ele s-ar putea să nu arate la fel, iar rochiile pe care le văd în imagini să nu li se potrivească, așa cum li se potrivesc manechinelor care le-au purtat.

O tânără își vinde CHILOȚII purtați, pe internet! La cum arată, barbații fac coadă să-i cumpere – GALERIE FOTO HOT

În plus, haineele fabricate și comercializate de magazinele chinezești sunt cu un număr, poate chiar două mai mici decât cele comercializate în Europa. 

Femeile sunt sfătuite să verifice foarte bine măsurile hainelor pe care le comandă pe internet, pentru că altfel riscă să ajungă ca cele din galeria foto.

Adio, sutien! Fetele cu sânii mari arată totul, fără jenă, în imaginile verii – Galerie foto

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: