Evenimentul Zilei > Monden > Sexy-impresara Anamaria Prodan vrea să dea lovitura în afaceri! Ce domeniu a ales?
Sexy-impresara Anamaria Prodan vrea să dea lovitura în afaceri! Ce domeniu a ales?

Sexy-impresara Anamaria Prodan vrea să dea lovitura în afaceri! Ce domeniu a ales?

Sexy-impresara Anamaria Prodan vrea să se reprofileze, meseria de impresar trecând pe planul doi.

Impresara Anamaria Prodan dorea de mult timp să aibă propriul atelier de creație.Visul s-a îndeplinit! Soția lui Laurențiu Reghecampf va avea o afacere de lux cu care va da lovitura. Ea și-a întâlnit și partenera de afaceri alături de care va colabora.

”Ca orice fetiță, am visat să am un atelier al meu”

”Mi-am dorit foarte mult. A orice fetiță, am visat să am un atelier al meu unde să pot eu să-mi fac haine, Unde să pot să-mi pun numele pe creațiile respective. De-asta mi-am dorit atât de mult că Rebecca să meargă pe linia asta, de creație, de fashion. Am avut noroc că în viața mea să întâlnesc oameni minunați, cum este partenera mea, cu care am început acest business. Mergeam la ea de foarte mulți ani și mă uităm cu câtă migală face fiecare articol”, a declarat Anamaria Prodan.

”Cred că prin felul meu de a fi dau cumva hainelor viață și valoare”

”Mi-a plăcut că mi-a lăsat să-mi pun eu amprenta, așa. Am vrut cumva un șiret aici, a zis: ”Ok, hai că ți-l pun!”. Adică m-a tolerat din prima zi, că eu sunt foarte dificilă. Normal că nu mă bag să desenez, pentru că nu am astfel de abilități, dar am aplecarea asta așa, către frumos și îmi place să port haine frumoase. Cred că prin felul meu de a fi dau cumva hainelor viață și valoare”, a mai zis ea.

 

”Frumoasă, furioasă, caldă și misterioasă”

Laurențiu Reghecampf nu scapă niciun moment pentru a-și arătA iubirea față de soția lui .El a fost surprins când îi aducea micul dejun la pat, în timp ce o îmbrățișa, o susținea. Dar și o răsfăța cu diferite cadouri. Laurențiu Reghecampf a dat frâu liber sentimentelor și i-a dedicat câteva rânduri, spunând despre Anamaria Prodan că este ”frumoasă, furioasă, caldă și misterioasă”.

„Nevasta mea este Frumoasă precum Coasta de Azur,

Furioasă că Marea Nordului,

Caldă că nisipurile Saharei,

Misterioasă că Poveștile din 1001 de nopți ale Șeherezadei,

Arde că focurile Bengaleze!”, a scris Laurențiu Reghecampf, potrivit CIAO.RO.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.