Evenimentul Zilei > Actualitate > Se intitulează „SEXY CHICAS” şi au sucit minţile BĂRBAŢILOR. Femeile anului 2017 – Galerie Foto
Se intitulează „SEXY CHICAS” şi au sucit minţile BĂRBAŢILOR. Femeile anului 2017 – Galerie Foto

Se intitulează „SEXY CHICAS” şi au sucit minţile BĂRBAŢILOR. Femeile anului 2017 – Galerie Foto

S-au autointitulat "sexy chicas", în traducere însemnând femei frumoase şi au perfectă dreptate. Fac parte din elita damelor care şi-au făcut apariţia pe parcursul anului 2017.

La început a fost doar o glumă, dar lumea le-a apreciat din ce în ce mai mult aşa că au hotărât să se numească "sexy chicas", lucru care le-a adus şi succesul de care se bucură şi astăzi, şi o vor face pentru multă vreme.

Erau doar nişte femei frumoase, pe care bărbaţii le admirau subtil când le vedeau pe stradă. Acum însă, situaţia s-a cam schimbat. Sunt recunoscute internaţional, apar pe coperţile revistelor de succes, totul datorită frumuseţii lor. Sunt "dotate" de la mama natură, este adevărat, unele dintre ele au fost nevoite să recurgă şi la operaţii estetice pentru a-şi atinge idealul, dar trebuie să recunoaştem că le-a ieşit perfect.

Până acum nimeni nu s-a plâns de priveliştea oferită. Galeria foto promite cele mai indecente poze cu "vedetele" anului 2017. 

Sursă foto: The Chive