Evenimentul Zilei > Actualitate > Sexy-bunicuța teatrului românesc revine în forță! Cum arată Cezara Dafinescu în costum de baie la 68 de ani – Galerie Foto SURPRINZĂTOARE
Sexy-bunicuța teatrului românesc revine în forță! Cum arată Cezara Dafinescu în costum de baie la 68 de ani – Galerie Foto SURPRINZĂTOARE

Sexy-bunicuța teatrului românesc revine în forță! Cum arată Cezara Dafinescu în costum de baie la 68 de ani – Galerie Foto SURPRINZĂTOARE

Cezara Dafinescu a ajuns la 69 de ani, are o carieră înfloritoare și reușește de fiecare dată să își surprindă fanii virtuali cu fotografiile pe care le postează pe rețelele de socializare.

Considerată una dintre cele mai sexy cântărețe de pe vremea comunismului, Cezara arată superb, este veselă și lipsită de inhibiții. Artista a publicat de curând, pe o rețea de socializare, mai multe imagini de la ziua sa de naștere, în costum de baie, iar fanii au dat câteva mii de like-uri într-un timp foarte scurt. 

Și-a pierdut marea iubire

Marea iubire a Cezarei Dafinescu a fost Gelu Fronea, bărbatul pentru care a divorțat de George Motoi, fără să stea pe gânduri. Actrița s-a căsătorit cu Gelu, dar povestea lor de dragoste s-a încheiat tragic: bărbatul a murit într-un accident.

La un an de la moartea acestuia, Cezara a postat un mesaj emoționant pe Facebook: “Totul în viaţă vine pe neaşteptate şi sunt sigură că aşa se întîmplă pînă la sfîrşitul ei ! De George m-am îndrăgostit în anul doi de facultate….mai întîi…văzîndu-l în filme ! Apoi destinul a făcut să ne întîlnim şi aievea şi să formăm un cuplu în viaţă şi mai tîrziu şi pe scenă. El a fost “Făt Frumosul”pe care îl aşteaptă orice faţă să vină pe un cal alb….Şi pentru că era mai matur decît mine în mare parte mi-a modelat carieră cu experienţă lui. Alături de el am învăţat că adevărată inteligenţă,este asemenea unui izvor,de-a pururi nou,fermecat, adevărată inteligenţă este mereu copleşită de uimire. Am învăţat de la el că libertatea nu este dreptul de a face ce vrei ci de a face ceea ce se cuvine. Ea este asumarea unui risc. Înseamnă răspundere şi de aceea majoritatea oamenilor se tem de ea. Dar mai cu seama, George m-a învăţat că în teatru trebuie să intri pe uşa din faţă. Îi voi fii mereu recunoscătoare pentru tot ce mi-a dat….dar… Sentimentele noastre, chiar cele mai puternice, mor… şi te uiţi la femeia care ai fost acum cîţiva ani cu indiferenţă şi curiozitatea cu care priveşti o femeie străină.

Nu ştiu cînd şi cum s-a stins dragostea noastră. Destinul nostru atîrnă de un gest, de un cuvînt, la început cel mai mic efort este de ajuns să-l ţină în loc, apoi trebuie să pui în mişcare un mecanism gigant. Cum spunea A. Maurois în “CLIMATE”- “Bănuielile cuibărite în sufletul cuiva, aşezate în şir că minele una după altă,nimicesc iubirea prin explozii successive.” O mare dragoste nu reuşeşte să lege de ţine fiinţă iubita, dacă, nu ştii în acelaşi timp să-i umpli viaţă cu o bogăţie de sentimente mereu reînoite. 

Cu George am rămas prieteni. Suntem doi oameni care s-au iubit cîndva, au un copil împreună şi nu e vină noastră dacă sentimentele s-au mai schimbat cu trecerea anilor. A-l renega pe George ar însemna să mă reneg pe mine,pentru că într-o perioada a vieţii mele, el a fost ALESUL”, a scris actriţa pe Facebook în urmă cu un an. 

Sursa foto Facebook