Aventurile prințului Andrew continuă să țină capul de afiș al ziarelor. Daily Mail prezintă dezvăluirile Virginiei Roberts, una dintre femeile care îl acuză pe fiul Reginei Elisabeta a II-a de abuz sexual pe când era o adolescentă de numai 17 ani! Sunt dezvăluiri șocante despre „nopțile petrecute cu un duce hidos și transpirat, care m-o făcut să mă simt atât de rușinată și murdară încât a trebuit să mă ridic și să fac un duș”.

Virginia Roberts pretinde că a făcut sex cu prințul Andrew într-o casă din Belgravia, a omului de afaceri Jeffrey Epstein.

Devenită Virginia Timp după căsătorie, fosta domnișoară Roberts a povestit cum l-a cunoscut pe ducele de York la o petrecere dată în 2001 de miliardarul Epstein, venit în Londra împreună cu iubita lui, Ghislaine Maxwell.

La plecarea din club, „în mașină, Ghislaine mi-a spus că trebuie să fac pentru prințul Andrew ceea ce fac și pentru Jeffrey Epstein. Și asta mi-a provocat silă. Nu mă așteptam la așa ceva de la un membru al Casei Regale, de la cineva pe care oamenii îl admiră”.

Destăinuirile Virginiei continuă cu ce s-a petrecut în dormitorul unde a dus-o prințul Andrew: „Am fost la baie și acolo a început totul, după care m-a dus în dormitor. Nu a durat prea mult… A fost dezgustător. Nu că a fost rău cu mine sau ceva de genul ăsta. Dar pur și simplu s-a ridicat, mi-a mulțumit și a plecat. Iar eu am rămas acolo în pat, simțindu-mă îngrozită și rușine. Mă simțeam chiar murdară. Atunci, un gând mi-a trecut prin minte. «Tocmai ce am fost abuzată de un membru al familiei regale”.

„L-ai făcut fericit pe prinț”

A doua zi, își amintește Virginia Roberts, Ghislaine Maxwell a venit la ea și i-a spus că l-a făcut pe prietenul lui Jeffrey „un bărbat foarte fericit”.

La 35 de ani, Virginia își apără cu îndârjire povestea. Susține că a fost victima unui abuz sexual comis de prințul Andrew și neagă acuzațiile care spun că fotografiile cu ea și ducele de York sunt trucate. „Am fost traficată de Jeffrey Epstein! Știam că trebuie să-l fac fericit pe prinț pentru că asta e ceea ce Jeffrey și Ghislaine ar fi așteptat de la mine”.

Dar ce așteptări are ea acum? Ca englezii de rând „stea alături de mine pentru a mă ajuta în această luptă. Să nu accepte că a fost un lucru ok ce mi s-a întâmplat.

În interviul acordatm Virginia Roberts îl descrie pe prințul Andrew drept „cel mai hidos dansator pe care l-am văzut vreodată în viața mea. Sudoarea lui a fost… ca o ploaie, cădea peste tot! A fost oribil. Acest tip a transpirat peste tot pe mine, eram scârbită, însă știam că trebuie să-l fac fericit”.