Evenimentul Zilei > Actualitate > SEX PE BANI. Scandal în LUMEA POLITICĂ pentru ORGII. Nume importante plăteau eleve MINORE pentru sex
SEX PE BANI. Scandal în LUMEA POLITICĂ pentru ORGII. Nume importante plăteau eleve MINORE pentru sex

SEX PE BANI. Scandal în LUMEA POLITICĂ pentru ORGII. Nume importante plăteau eleve MINORE pentru sex

Un nou scandal s-a declanşat zilele acestea. Primarul oraşului Drobeta-Turnu Severin organiza acasă la el adevărate orgii sexuale. Plătite erau mai multe eleve care au devenit prostituate de lux. Fetele erau racolate de pe băncile şcolii.

Poliţiştii au descoperit o întreagă reţea de prostituate de lux alcătuită din eleve de liceu, multe dintre ele minore. În jur de 25 de fete prestau servici contra cost pen tru diferiţi politicieni, oameni de afaceri, dar şi avocaţi de succes.

Fetele au fost audiate recent. În acest dosar, tinerele minore au calitatea de parte vătămată, iar cele care au împlinit 18 ani au fost citate ca martori.

Numele primarului Drobeta – Turnu Severin apare pe lista anchetatorilor ca şi client. Un avocat este în control judiciar, iar asta pentru că a fost înregistrat de mai multe ori în timp ce îi cerea unui proxenet să-i aducă o fată pentru servicii sexuale. Acest avocat apare în dosarul alături de un altul, care este rudă cu primarul din Drobeta-Turnu Severin, potrivit obiectivinfo.ro.

În acest dosar au fost reţinute 3 persoane, care urmează săfie prezentate instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.