Evenimentul Zilei > Actualitate > SEX pe acoperișul unui restaurant. Amorezilor nu le-a păsat nici de somațiile poliției
SEX pe acoperișul unui restaurant. Amorezilor nu le-a păsat nici de somațiile poliției

SEX pe acoperișul unui restaurant. Amorezilor nu le-a păsat nici de somațiile poliției

Doi americani, aflaţi în toiul unei partide de sex pe acoperişul unui restaurant din Newark, au fost arestaţi după ce au deranjat clienţii localului, care au chemat poliţia.

Michael Suh, de 37 de ani, şi Nicole Germack, de 27 de ani, au fost acuzaţi de expunere indecentă şi opunere la arestare. Michael Suh locuieşte într-un apartament deasupra restaurantului, cu ieşire pe terasa de pe acoperişul acestuia.

Un ofiţer de poliţie le-a cerut celor doi să se oprească, însă aceştia au mai continuat partida de sex indiferenţi la somaţii, potrivit USA Today.

Martorii s-au plâns că tinerii puteau fi văzuţi chiar din stradă, consumându-şi iubirea în partea din faţă a terasei de deasupra restaurantului. Femeia purta o rochie neagră care era ridicată peste şolduri, conform poliţiştilor.

Ulterior, cei doi au fost eliberaţi, în aşteptarea procesului, după plata unei cauţiuni de 1.800 de dolari, relatează Agerpres.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: