Fosta menajeră a lui Michael Jackson susține că i s-a spus că va avea gâtul tăiat dacă vorbește vreodată despre presupusul abuz al lui Jacko asupra copiilor.  Adrian McManus  a afirmat că a descoperit lenjeria intimă de băieți și o bandă "sex tape stash" în patul starului, că a văzut pe cântăreţ "sărutând și mângâind băieții la ferma Neverland…", dar îi era prea frică să vorbească. 

Ea a declarat pentru "60 de minute" US TV: "Mi-au spus dacă merg vreodată la televizor să vorbesc o să angajeze un "hitman" care să-mi tăiat gâtul, şi să nu mi se găsească niciodată trupul".

Ea a adăugat : "Mi-era frică să spun ceva rău despre Michael. Știu adevărul – eram acolo". Servitoarea, de 56 de ani, care a lucrat acolo timp de patru ani, a declarat că adesea găsea lenjeria copiilor în jacuzzi și băi.  Într-un interviu acordat pentru  Mail Online, McManus a afirmat că: "casa a fost umplută cu borcane de vaselină și cu fotografii ale copiilor.  Ea a spus: "A fost plin de vaselină în Neverland, ce-a mai multă în dormitorul lui Michael. Michael Jackson a purtat prezervative în fiecare seară pentru a nu murdări patul".

"Când mă duceam în dormitorul domnului Jackson cu treabă, de multe ori avea acolo oaspeți speciali, băieți care făceau băie cu el în jacuzzi… lenjeria sa de corp plutea în apă dar și lenjeria băieților". McManus susține că regele pop a avut cărți despre masturbări și casete VHS, despre care crede că sunt videoclipuri cu acte "nepotrivite" cu copii.  Ea a adăugat: "Cred că erau benzi sexuale".

Fosta menajeră,  a recunoscut că nu văzuse casetele și specula doar despre conținutul lor

Acuzațiile de abuz asupra copiilor împotriva lui Jackson au revenit din nou în presă luna trecută, după ce a fost difuzat noul documentar controversat "Leaving Neverland" .  Familia lui Jackson a condamnat filmul într-o declarație teribilă, comparându-l cu un "linşaj public".  "Thriller-ul hitmaker" s-a axat pe acuzațiile de molestare a unui  copilul în 2004-2005 – dar a fost achitat de fiecare acuzație. Jackson, care a murit în 2009, în vârstă de 50 de ani, a fost numit "un prădător sexual" de către regizorul filmului șocant care susține că a fost un abuzator, titrează Mirror.