Orașele mari, aglomerate și industrializate care produc cantități impresionante de deșeuri, clima schimbătoare, neglijența oamenilor, depozitarea necorespunzătoare a gunoaielor creează în permanență condiții prielnice apariției și dezvoltării dăunătorilor. Lipsa de prevedere în cazul răspândirii unor boli și neglijența, cum s-a întâmplat și în cazul pestei porcine, pot produce pagube materiale și dezastre economice inimaginabile.

Cu toții suntem deranjați de lipsa de operativitate în a realiza periodic dezinsecția locurilor publice și a spațiilor verzi, fiind adesea invadați de țânțari, purici, căpușe, lăcuste, gândaci, ploșnițe, viespi. Nici cu deratizarea nu stăm mai bine. Depozitarea necorespunzătoare a gunoaielor, proasta gestionare a colectării lor, lipsa de simț civic sunt factori care conduc la proliferarea zonelor de răspândire a rozătoarelor. Cât despre dezinfecție în spații publice nici că poate fi vorba. Spălarea și dezinfectarea locurilor și spațiilor publice din România este ceva de domeniul SF-ului.

 

De aceea, ori de câte ori descoperim astfel de focare, este de datoria noastră să acționăm imediat și eficient. Niciun preț nu este prea mare pentru menținerea igienei și sănătății noastre. Apelarea la o firmă specializată, care poate veni cu experiența acumulată, cu soluții testate, a căror eficiență este dovedită ne poate scăpa de multe bătăi de cap. În final costul apelării la improvizații și sfaturi neavizate poate fi mai mare decât cel al apelării de la început la o echipă profesionistă.

           

Ce reprezintă de fapt aceste servicii DDD?

Aceste servicii, reprezentând abrevierea cuvintelor dezinsecție, deratizare și dezinfecție reprezintă distrugerea prin metode fizice și chimice a insectelor, precum țânțari, muște, căpușe, ploșnițe, omizi, distrugerea rozătoarelor, precum șoareci și șobolani, prevenirea răspândirii și proliferării lor și igienizarea, sterilizarea anumitor locuri, spații și suprafețe.

 

Când, cum și unde trebuie efectuate aceste operații de DDD?

Dezinsecția împotriva insectelor târâtoare, precum gândaci, ploșnițe, purici trebuie efectuată pe tot parcursul anului, cea împotriva insectelor zburătoare este recomandat să se facă din martie până în luna noiembrie, în funcție de temperaturile de afară și se realizează prin pulverizare unor substanțe insecticide.

Deratizarea poate fi făcută pe tot parcursul anului în mediul urban, unde sursele de hrana sunt variate și permanente și, cu predilecție primăvara și toamna, în zonele cu culturi agricole, când sursele de hrană și temperaturile sunt mai scăzute, făcând aceste rozătoare mai vulnerabile. Acești dăunători sunt eliminați fie prin folosirea unor mijloace chimice, precum otrava ecologică sau stațiile de intoxicare, fie prin capcane autoadezive și instalații cu ultrasunete.

Dezinfecția trebuie efectuată periodic și repetat, pe tot parcursul întregului an. Riscul contaminări cu sau contactării unei bacterii sau unui virus este permanent. Produsele folosite în acest scop prezintă un spectru larg de acțiune, neutralizând rapid principalii agenți patogeni, având acțiune bactericidă, virucidă, fungicidă și sporicidă.

 

Aceste operații sunt extrem de importante pentru menținerea sănătății noastre. Ele trebuie efectuate cu regularitate și ori de câte ori este nevoie în:

  • spatii de alimentație publică, cantine, restaurante, terase, baruri, pub-uri
  • unități sanitare, spitale, clinici, cabinete medicale, unități de recuperare și tratament
  • spații comerciale sau hale
  • subsoluri, ghene, scări de bloc
  • ferme, silozuri, depozite
  • unități publice, școli, grădinițe, săli de teatru și film, bănci, fabrici, magazine, birouri
  • spații libere, parcuri, curți interioare, grădini etc.

Dacă sunteți în căutarea unei companii care să se ocupe cu seriozitate și profesionalism de realizarea tuturor acestor servicii, apelați cu încredere la Igiena Serv.  De peste 15 ani această companie furnizează o gamă completă de servicii DDD. Operațiunile pe care le execută, se desfășoară la nivel național, echipele răspunzând cu promptitudine tuturor solicitărilor, din întreaga țară.  Împreună cu dumnevoastră vor căuta să găsească cea mai potrivită și  eficientă metodă pentru combaterea dăunătorilor și pentru dezinfectarea spațiilor. Soluțiile și echipamentele folosite sunt profesionale și respectă cele mai noi reglementări în materie de eficiență și de protecția mediului. În funcție de suprafața spațiului ce trebuie tratat, de gradul de infestare, tipul de serviciu ales, de frecvența de execuție ș.a. au în permanență grijă ca, între calitatea lucrărilor și prețul oferit să existe un echilibru cât mai bun.

Igiena Serv este înscrisă în programul SEAP, putând răspunde și solicitărilor  din mediul public, precum primării, grădinițe, școli, instituții diverse. De altfel colaborarea cu o serie de instituții și companii, precum Ministerul Justiției, Administrația Prezidențială, Arcelor Mittal, AXA Asigurări, ING, Mega Image, Metro Cash & Carry, Caroli, NN etc. sunt cea mai grăitoare recomandare și dovadă a calității serviciilor prestate.

Spectrul de servicii pe care îl oferă această companie acoperă o gamă mult mai variată, executând și servicii de curățenie generală, curățare hote, coșuri de fum și tubulaturi de ventilație, desfundare conducte, întreținere și verificare hidranți, deszăpezire, operațiuni de ignifugare, verificare și recondiționare materiale P.S.I., montare și întreținere sprinklere, execuție lucrări de termoprotecție metal și torcretare beton.

În materie de DDD căutați să alegeți întotdeauna o companie cu experiență și recomandare- Igiena Serv. Și nu uitați că sănătatea se menține într-un mediu curat și în spații frecvent dezinfectate!

 

Pentru orice informații suplimentare, personalul societății Igiena Serv vă stă la dispoziție NON STOP.

 

Telefon: 0722.672.774

Email: [email protected]

Articol redactat și publicat de Edcora Agenție de Marketing Online

 

Te-ar putea interesa și: