Alexis Olympia Ohanian Jr. a părut un pic timidă în timp ce Williams a urcat cu ea pe pasarelă după ce și-a prezentat colecția de primăvară – vară. Colecţia a fost prezentată unei audiențe cu vedete una şi una cum ar fi Kim Kardashian sau top-modelul Ashley Graham.  Serena a purtat o fustă din piele de șarpe pe care şi-a desenat-o ​​singură combinată cu un top negru tranparent şi adidaşi negri.

Colecția „S by Serena” cuprinde o serie de piese care includ şi dimensiuni mai mari. Acesta a fost concepută pentru femeile care „nu ţin cont de regulile impuse alegând să fie mai plinuţe”.

Alexis Olympia, în vârstă de doi ani și-a făcut debutul pe podium în brațele mamei sale, îmbrăcată într-o cămașă neagră, adidași colorați Nike și o coadă de ponei adorabilă.

În urma pierderii finalei de la US Open, Serena Williams a sărbătorit la Fashion Week prin găzduirea unui show pentru propria linie de haine. Kim Kardashian și Anna Wintour s-au aflat pe primul rând. Mai mult, Williams a fost alături de Derek Blasberg la lansarea canalului său YouTube Fashion & Beauty, alături de Gigi și Bella Hadid, notează usatoday.

Ca oaspeții de seamă au mai fost Jennifer Lawrence, Karlie Kloss, Alexander Wang, Kendall Jenner, Ashley Graham, Mark Ronson, Jake Gyllenhaal și Justin Theroux.

De asemenea, Williams părea să fie extrem de fericită chiar dacă pierduse finala în faţa jucătoarei Binaca Andreescu.

Imagini pentru new york fashion week 2019 serena williams
Imagine similară
Imagini pentru new york fashion week 2019 serena williams