Filmarea a fost postată live pe pagina de Facebok a emisiunii „Cronica Cârcotașilor", și utilizatorii au comentat în timp real.

În această filmare, Șerban Huidu arată total schimbat, s-a îngrășat și are probleme cu dantura, conform wowbiz.ro 

În timpul discuției, la un moment dat, Gabriela îi zice că vrea să-și ia permisul anul acesta. „Îmi pare rău, aici nu pot să-ți dau sfaturi din motive obiective. După cum știi, eu și permisul am avut o mare problemă. Anul acesta se încheie condamnarea, undeva în februarie. Cred că o să luăm permisul amândoi. Vreau să am permis." i-a spus Huidu colege sale de platou, pe Facebook

Aspectul său neglijent a atras atenția intenauților care s-au grăbit să comenteze.

„Mamaaa ce sa îngrășat omul asta, ce rău arată", a comentat un fan de pe Facebook. Șerban Huidu a corectat corectând respectiva persoană pentru greșeala gramaticală. "S-a", a replicat Huidu.

„Seara cocosel! Știrbul meu!", a mai comentat cineva.„Să nu te urci la volan" a comentat o altă persoană. 

O altă persoană a  mai remarcat problemele cu dantura ale realizatorului TV. "Și în 20 de ani nu ți-au dat salariul? Repară și tu dantura aia că se macină tot în față", a scris cineva. Huidu i-a dat următoarea replică: "Sunt ok. Lucrări prea mici ca înălțime montate de stomatologi de cacao".

„Nu ne arăta ce bei că se vede că ai băut" și "Ce s-a ales de tine 🙁 Doamne, te admiram când eram micuță" a comentat o altă persoană. 

Șerban Sebastian Huidu este un un cunoscut realizator român de radio și televiziune. Acesta a prezentat, mulți ani, alături de Mihai Găinușă, emisiunea satirică Cronica Cârcotașilor, difuzată de Prima TV.

 

Te-ar putea interesa și: