Evenimentul Zilei > International > „Seratele” din Bruxelles. Cruciații anti-LGBT din Ungaria și Polonia, oaspeți frecvenți
„Seratele” din Bruxelles. Cruciații anti-LGBT din Ungaria și Polonia, oaspeți frecvenți

„Seratele” din Bruxelles. Cruciații anti-LGBT din Ungaria și Polonia, oaspeți frecvenți

Organizatorul petrecerii sexuale sparte de poliția belgiană, vinerea trecută, afirmă că politicieni din nouă țări participă frecvent la orgiile sale gay.

Într-un interviu amplu acordat media poloneză Onet, David Manzheley, a cărui serată sexuală de vineri seară din apartamentul său din Bruxelles a dus la demisia europarlamentarului anti-LGBT Jozsef Szajer (foto), a declarat că parlamentarii bărbați din nouă țări erau invitați frecvenți la petrecerile sale sexuale, potrivit The Daily Beast.

„Multe persoane publice din diferite țări participă la evenimentele mele, inclusiv politicieni polonezi”, a declarat Manzheley pentru Onet. „Au familii și au cerut încă de la început să păstreze secret participarea lor la o orgie gay.

David Manzheley, despre care se spune că este căutat pentru fraudă în Polonia, lucru pe care îl neagă, s-a descris ca fiind „un amator care organizează orgii gay cu până la 100 de persoane”. Însă a declarat că a redus partidele din cauza măsurilor stricte de combatere a Covid-19 din Belgia.

El a susținut, de asemenea, că a găzduit nouă politicieni din partidul Fidesz al premierului de dreapta maghiar Viktor Orban, care conduce cruciade împotriva drepturilor LGBTQ. Apelurile la sediul partidului pentru comentarii nu au primit răspuns.

„Avem politicieni din Ucraina, Franța, Germania, Țările de Jos, Luxemburg, Elveția și Spania”, a spus Manzheley. „Cu toate acestea, cei mai frecvenți oaspeți sunt din Ungaria și Polonia”.

Guvernul de dreapta al Poloniei, condus de președintele Andrezj Duda, a devenit din ce în ce mai ostil față de comunitatea LGBT din țară, spun activiștii.

Manzheley și-a descris partidele ca aderând la „formatul bareback”, despre care a spus că înseamnă că participanții nu au folosit prezervative, dar a insistat că toți au fost testați pentru coronavirus.

El a spus de asemenea că toți oaspeții trebuie să participe activ la orgii, ceea ce înseamnă că nimeni nu poate fi spectator. În cadrul acestora, nu sunt permise telefoane sau fotografii.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE