Senatorul PNL Cristian Bodea: Chițoiu "l-a aburit" pe Antonescu. El, Rușanu, Stroe și Câmpeanu colaborau cu PSD

Senatorul PNL Cristian Bodea: Chițoiu "l-a aburit" pe Antonescu. El, Rușanu, Stroe și Câmpeanu colaborau cu PSD

Senatorul PNL Cristian Bodea spune că există liberali care "vor să rămână la ciolan" dacă USL se rupe. Acesta a dat și nume: Daniel Chițoiu, Dan Radu Rușanu, Radu Stroe şi Mariana Câmpeanu.

Senatorul PNL Cristian Bodea spune că PSD a dat afară PNL de la guvernare, după ce l-a manipulat cu ajutorul grupării Rusanu-Chitoiu-Stroe. "Era evident, eu am şi spus că se va rupe USL pentru că PSD nu vrea să mai existe. Nici partidul nu a prea vrut să înţeleagă, să accepte chestia asta. Unii au fost motivaţi de ciolan, alţii de frică să nu se supere electoratul pe noi (...) PNL-ul nu putea sta în genunchi, chiar dacă unii vor să rămână la ciolan", a spus senatorul de Bihor pentru ziare.com.

"Ce facem? Luptăm, ceea ce nu am făcut de un an de zile, pentru că domnul Chitoiu l-a tot aburit pe Crin Antonescu şi că merge totul bine la Guvern. Eu am tras Guvernul de mână, ce se întâmplă cu PNDR, cu fondurile şi alte lucruri pe care le făceau aiurea (...) Lor le-a convenit un Chitoiu acolo, cu el a negociat, a primit el împreună cu Rusanu tot ce-au vrut, iar restul liberalilor n-au fost la guvernare. Nu degeaba a folosit Crin acea frază. Domnul Chitoiu, Stroe, Rușanu şi doamna Câmpeanu au fost la guvernare, noi în teritoriu nu simţeam că suntem (...) Ne simţim trădaţi de multă vreme, au făcut toate mişcările că Ponta să iasă bine, Parlamentul şi Crin Antonescu să iasă prost", a mai comentat Bodea.

Acesta nu exclude ca unii liberali să rămână cu PSD la guvernare, dar spune că aceștia ar fi "şobolani". "Nu e nicio problemă dacă rămân în PSD şi în Guvern, nicio pierdere că pleacă sobolanii. Vor păţi şi cei care au plecat la PDL şi s-au întors la noi cu coada între picioare sau au rămas ostracizati pe acolo", considera senatorul. CITIȚI ȘI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Klaus Iohannis: Negocierile pentru remanierea guvernamentală au EŞUAT. PNL se va RETRAGE din Guvern
  • USD, la un vot distanță de a avea majoritatea și la Senat