Evenimentul Zilei > International > Senatorul anti-mască şi anti-vaccin, spitalizat cu COVID-19. Respiră cu un ventilator, starea e stabilă
Senatorul anti-mască şi anti-vaccin, spitalizat cu COVID-19. Respiră cu un ventilator, starea e stabilă

Senatorul anti-mască şi anti-vaccin, spitalizat cu COVID-19. Respiră cu un ventilator, starea e stabilă

Senatorul republican din Wisconsin care s-a opus măştii de protecție şi vaccinului, a făcut pneumonie după ce a fost testat pozitiv pentru COVID-19. În prezent este în stare stabilă după ce a fost conectat la ventilator.

Un parlamentar din Wisconsin care a fost internat cu COVID-19 de cel puțin o săptămână respiră acum printr-un ventilator. Senatorul republican Andre Jacque din De Pere a fost intubat luni, potrivit unor surse apropiate.

Andre Jacque, în vârstă de 40 de ani, a fost internat cu pneumonie indusă de COVID-19 la de cel puțin o săptămână după ce a contractat COVID-19 la începutul acestei luni.

Reprezentantul statului Shae Sortwell le-a spus adepților Facebook pe 20 august că Jacque „are mare nevoie de rugăciunile voastre”.

Un purtător de cuvânt al lui Jacque a declarat miercuri că se află într-o stare stabilă

Jacque, tatăl a șase copii, inclusiv un sugar, a spus că și membrii familiei sale au dat test pozitiv pentru virus. Condițiile lor nu au fost imediat cunoscute.

ABOUT ANDRE - Andre Jacque For Senate, 1st Senate District, Wisconsin

Senatorul de stat Andre Jacque a fost internat în spital pe 16 august. Jacque a declarat, pe 16 august, că a dat rezultate pozitive săptămâna precedentă, după ce a participat la o ședință, în timp ce nu purta mască. Jacque s-a opus mandatelor de mască și cerințelor pentru vaccinări.

Jacque attributes 1st SD GOP primary win to his 'positive campaign,' Plumer wins in 42nd AD | WisPolitics.com

În ultimele luni, Jacque a fost unul dintre cei mai sinceri parlamentari militând împotriva mandatelor de vaccinare COVID-19 și a autorizat o legislație care să împiedice oficialii guvernamentali sau proprietarii de afaceri să solicite cetăţenilor din Wisconsin să fie vaccinați împotriva COVID-19 sau să arate dovada vaccinării pentru a accesa serviciile.

De asemenea, s-a opus purtării măştii  de protecţie la nivel de stat implementat de guvernatorul Tony Evers și s-a alăturat legislației pentru a pune capăt acestuia

Jacque a declarat pentru Milwaukee Journal Sentinel săptămâna trecută că, în momentul în care a dat rezultate pozitive, în jurul datei de 13 august, era în mare parte asimptomatic și simțea doar oboseală. El nu a spus dacă a fost vaccinat împotriva COVID-19.

Spitalizarea lui Jacque a venit în timp ce Wisconsin se confruntă cu un nou val de cazuri de COVID-19 cauzate de o noua variantă Delta care este mult mai transmisibilă.

Contrar așteptărilor, este prima creștere a cazurilor de când vaccinurile au devenit disponibile pe scară largă în stat la începutul acestui an, relatează eu.jsonline.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: