Evenimentul Zilei > Actualitate > Senatoarea Cristiana Anghel cere moartea unui jurnalist care o critică
Senatoarea Cristiana Anghel cere moartea unui jurnalist care o critică

Senatoarea Cristiana Anghel cere moartea unui jurnalist care o critică

Senatoarea ALDE Cristiana Anghel îi răspunde unui jurnalist care o critică şi îl întreabă de ce nu moare, numindu-l apoi "scursură umană". Acesta a ironizat, dar fără a insulta, o postare de pe Facebook a senatoarei.

Pe data de 4 iunie a.c., senatoarea Cristiana-Irina Anghel a postat un mesaj pe Facebook.

 „Am fost invitată în emisiune. O mizerie. Se pare că am deranjat și deranjez mult anumite cercuri de interese prin ceea ce am spun (sic!) și spun, prin ceea ce am făcut și fac. Pentru toți cei care nu mă cunosc deloc. Cei văzuți și nevăzuți, pentru cei descoperiți și pentru cei acoperiți…Mie îmi veți închide gura doar cu pământ! Prefer să mor luptând! «This is Sparta!!!!». Pentru că eu îmi apăr sărăcia, nevoile și neamul…”, susţinea senatoarea. 

„Descoperiți și acoperiți”, deranjarea unor „cercuri de interese” și, mai ales, „This is Sparta!” (Aceasta este Sparta – trad.), aluzie la celebrul film „300”, au generat reacții pe măsură. Un comentariu scurt a postat şi jurnalistul Marius Florian Vasile, corespondent PUTEREA în Constanța: „Mooor, nu se poateee! «This is Sparta!» Ahahaha!”. 

Marţi, senatoarea i-a răspuns.

„Și de ce nu mori?! Doar te lauzi… Eu nu mai mor când mă lupt să apăr drepturile unora ca voi… Voi sunteți bărbați sau otrepe?! Cum vă permiteți să vorbiți la modul acesta despre o femeie?! Voi nu aveți mame, surori, fiice?! V-ar plăcea ca alții să le dea ce-mi dați voi mie?! Scursuri umane…”, a precizat Cristiana Anghel la adresa jurnalistului și a altor comentatori.

Cristiana Anghel a ajuns în atenţia publică după ce a făcut greva foamei în semn de protest pe când era cadru didactic. Intrată în politică și devenită senator, s-a remarcat prin inițiative precum susținerea pensiilor speciale ale parlamentarilor, atitudini incompatibile funcției, declarații belicoase la adresa diplomaților occidentali și Diasporei, relatează puterea.ro

Mai mult, la sfârșitul lunii ianuarie a.c., Cristiana Anghel şi-a exprimat dezacordul faţă de ultimul raport MCV, care critica Parlamentul pentru că a refuzat ridicarea imunităţii unor parlamentari. Ea considera că nimeni nu are dreptul să critice Parlamentul, iar activitatea Direcţiei Naţionale Anticorupţie este un circ. 

Cristiana Anghel a fost aleasă senator în Circumscripţia electorală nr. 17 Dolj. 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: