Evenimentul Zilei > Actualitate > SEMNE CLARE care îţi arată COCALARUL DIN TRAFIC. Atenţie maximă, eşti ÎN PERICOL şi-ţi poţi PIERDE VIAŢA din cauza lui
SEMNE CLARE care îţi arată COCALARUL DIN TRAFIC. Atenţie maximă, eşti ÎN PERICOL şi-ţi poţi PIERDE VIAŢA din cauza lui

SEMNE CLARE care îţi arată COCALARUL DIN TRAFIC. Atenţie maximă, eşti ÎN PERICOL şi-ţi poţi PIERDE VIAŢA din cauza lui

Educaţia unui om se poate testa în mai multe ocazii, iar una dintre ele este cu siguranţă legată de felul în care acesta conduce pe drumurile patriei. Unii şoferi din România ştiu cu siguranţă ce înseamnă să ai bun-simţ în trafic, dar foarte mulţi se comportă de parcă ar fi singuri pe şosea...

Conform 4tuning.ro, şoferul care se bagă cu maşina în faţa ta fără să dea semnal sau cel care îşi schimbă direcţia de mers fără să dea semnal, este un şofer de care trebuie să te fereşti.

Cel care aruncă gunoaie pe geam trebuie de asemenea evitat, întrucât nivelul inteligenţei sale este unul foarte scăzut.

Conducătorul auto fără becuri la stopurile de frână şi care iese noaptea fără niciun bec de la iluminare pe faţă este un adevărat pericol în trafic. Mai bine schimbi ruta când îl vezi.

Cei care opresc oriunde pe avarii, cum sunt unii taximetrişti, trebuie ignoraţi şi semnalaţi la primul echipaj de poliţie rutieră.

“Profesioniştii” care cred că sunt piloţi de Formula 1 şi slalomează în trafic, sunt printre cele mai periculoase specimene ce ar trebui interzise pe viaţă pe şosele.

Frustratul care claxonează imediat când semaforul indică verde, trebuie ignorant pentru că rolul lui este acela de consuma nervii altor şoferi.

Şoferii care au maşini din care iese fum ca la furnale trebuie lăsaţi înainte, pentru că te pot băga în stâlp.

Taximetriştii care se bagă în faţa ta cu forţa pentru că ei au comandă sau se grăbesc, trebuie filmaţi sau fotografiaţi şi raportaţi la Poliţie.