Evenimentul Zilei > Monden > Selly îi dă replica lui CTP. Mesajul a devenit viral. „Haterii, zât, lasă-i sa plece”
Selly îi dă replica lui CTP.  Mesajul a devenit viral. „Haterii, zât, lasă-i sa plece”

Selly îi dă replica lui CTP. Mesajul a devenit viral. „Haterii, zât, lasă-i sa plece”

Selly, renumitul vlogger român, i-a dat replica lui Cristian Tudor Popescu, după ce acesta din urmă l-a criticat pe Selly cu privire la accidentul de circulație.

Selly i-a răspuns în versuri lui CTP, prin intermediul unei piese pe care a lansat-o cu trupa 5GANG.

Piesa a devenit imediat virală în mediul on-line. „Da mă găseşti pe coperta Capital, bro. Vorbesc în Forbes numere, am numerar yo. Haterii, zât, lasă-i sa plece. Nu au decât să mă judece. Nu îi ascult, fiecare alege. Ce le dau eu se subînţelege. Ăştia dau cu hate, încasez cec după cec”, sunt versurile melodiei Hocus Pocus, scrie Libertatea.

După ce vologgerul Selly și-a distrus bolidul în valoare de 70,000 de euro într-un accident, Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat că este necesar să existe un echilibru al consumurilor și al achizițiilor indiferent de veniturile unei persoane. că trebuie să existe o decență a consumului și a achizițiilor, indiferent de starea materială pe care o ai.

„Când dai 70.000 de euro pe o mașină, înseamnă că ai niște probleme interioare” „Persoanele astea care umblă cu geci de 1.500 de euro și cu mașini de 70.000 de euro, cum l-am văzut pe băiatul acesta, vloggerul, a venit aici, la Digi, Selly sau Selby, era reprezentantul noii generații, care vine cu forță, cu entuziasm, să lichideze vechile structuri îmbrătrânite, dinozaurii. Și-acum văz că prima lui grijă este să-și ia la… cât are, nu știu, 16-17-18 ani, cred că n-are 20 de ani, își ia mașină de 70.000 de euro, pe care, de altfel, a și ciocnit-o”, a spus C.T. Popescu.

„Păi, pentru mine este rău. Ce să fac? Eu sunt de modă veche. Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple. Sunt convins, are bani mulți. Problema nu este câți bani ai, problema este decența consumului și a achizițiilor. Asta este problema. Problema e ce faci cu banii ăia, indiferent câți ai avea, mulți, puțini”, a mai spus Cristian Tudor Popescu pentru Digi24.