Evenimentul Zilei > Politica > Seism pe scena politică: Dragnea își face partid! Ce nume celebru i-ar putea sta alături
VIDEO

Seism pe scena politică: Dragnea își face partid! Ce nume celebru i-ar putea sta alături

Proaspăt revenit printre oamenii liberi, Liviu Dragnea pare pus pe fapte mari. Un zvon face furori: acesta ar urma să își facă partid alături de o faimoasă vedetă media, trecută și prin politică. Aflați mai multe detalii despre această ipoteză incendiară de la Robert Turcescu și invitații săi la EVZ Play.

Șansele ca Liviu Dragnea și Dan Diaconescu să își facă partid sunt mai mult decât plauzibile. Clujeanul Octavian Hoandră a explicat: Nu-i văd acuplându-se. Nu mai văd un partid bazat pe ceea ce s-a născut partidul lui Dan Diaconescu, nici pe ce propune Dragnea. Un conservatorism puternic asezonat cu Dan Diaconescu nu cred că mai e posibil. Nu știu ce i-ar putea uni„.

Pentru mulți români Dragnea e un martir

În opinia jurnalistului Bogdan Comaroni, șansele acestei construcții politice inedite sunt reale fiindcă viitorul partid vine în contexul unui curent fabulos, pe acest trend global în care se taie libertățile, se percep ingerințele multinaționalelor, mișcările LGBT. Românii au început să conștientizeze atacul globalizării la adresa identității naționale. Mulți s-au întors la discursul lui Dragnea. Un mare trend e că Dragnea e un patriot. Sunt influenceri, sunt tone de comentarii. E văzut ca un salvator, ca un martir. Părea imposibil în urmă cu doi ani. Dan Diaconescu e pe același trend. Șansele sunt de reușită maximă„.

Octavian Hoandră a remarcat că cele două figuri sunt două construcții ale eșecului justiției românești. Nu poți să bagi un om la pușcărie a doua zi după alegeri„.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: