Evenimentul Zilei > Social > Seism la ProTV. Dispare show-ul „Vocea României”. Motivul este unul halucinant
Seism la ProTV. Dispare show-ul „Vocea României”. Motivul este unul halucinant

Seism la ProTV. Dispare show-ul „Vocea României”. Motivul este unul halucinant

Seism la ProTV. Dispare show-ul „Vocea României”. Cel mai iubit show de muzică din țară „Vocea României”,  a fost scos din grila de programe. Continuarea emisiunii ar fi trebuit să fie difuzată din toamnă.

 

Motivul este unul legat de pandemia de coronavirus. Formatul emisiunii „Vocea României” nu mai poate fi realizat din cauza faptului că nu s-au putut organiza preslecțiile pentru noul sezon al emisiunii de talente muzicale.

În aceeași situație s-a aflat și „Românii au talent”, care a trebuit să schimbe formatul pe parcurs și sa nu mai facă semifinalele și finalele live. Astfel, ”Vocea României” se află în imposibilitatea de a mai fi realizată. Este pentru prima oară când Pro TV este nevoit să scoată din grila de programe un show de televiziune atât de important.

Show-ul „Vocea României” ar urma să revină la Pro TV în toamna anului 2021, când se vor putea organiza preselecții dacă situația din România o va permite.

Vocea României este după „Românii au talent” cel mai urmărit reality show de talente din televiziunea din România. Formatul internaționat „The voice” a fost adus de Pro TV în România, la scurt timp după ce a apărut emisiunea „Românii au talent”.

Seism la ProTV. Dispare show-ul „Vocea României”

Antena 1 a încercat și ea vreme de câteva sezoane să producă emisiunea ”X Factor” care este produsă de aceeași casă de distribuție ca cea care realizează formatul ”Românii au talent”, însă succesul emisiunii n-a fost cel sperat și emisiunea a fost scoasă din grilă, scrie Cancan.

Vocea României a avut prima ediție pe data de 27 septembrie 2011 și a urcat rapid în topul emisiunilor preferate ale românilor. Dovada o reprezintă audiențele la nivel național, care au arătat că de cele mai multe ori, show-ul de la Pro TV a fost cel mai vizionat program în serile în care a fost difuzat.

Vocea României are la bază emisiunea ”The Voice of Holland”, care a fost creată de producătorul de televiziune olandez John de Mol.

Concurenții care se înscriau la această emisiune trebuiau să aibă cel puțin 16 ani și dacă treceau de o primă etapă de selecție, ajungeau la proba audițiilor publice, atunci când juratii îi selectau pe cei mai talentați dintre aceștia, care făceau parte din echipa unui membru din juriu.

Sezonul trecut, Tudor Chirilă, Smiley, Irina Rimes și Horia Brenciu au fost cei 4 jurați ai emisiunii Vocea României.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.