Dana Grecu a prezentat în emisiunea pe care o moderează la Antena 3 o scrisoare transmisă de către Angela Nicolae şefei DNA.  Prin intermediul moderatoarei, fosta procuroare o avertizează pe Laura Codruța Kovesi că va veni şi rândul său şi că toţi cei nevinovaţi se vor întoarce împotriva ei.

"Botniţa nazistă. Kovesi mi-a furat din nou cu brutalitate libertatea.

Mi-ai luat libertatea şi poţi să-mi iei şi viaţa, dar nu te gândeşti că o să-ţi vină şi ţie rândul, iar toţi oamenii nevinovaţi cărora le-ai făcut atât rău şi care, chiar dacă acum nu vorbesc de frica "cizmei naziste", vor vorbi în curând?… Totul se plăteşte mai devreme sau mai târziu. Sistemul nazisto-basist va cădea, odată cu el, scaunul tău. Atunci va veni judecata de apoi", se arată scris în scrisoarea transmisă de către fostul procuror şef la Parchetul General, Angela Nicolae.

Acuzată de implicare într-o reţea de evaziune fiscală, Angela Nicolae a afirmat tot timpul că dosarul său a fost unul fabricat.

În 4 septembrie, Angela Nicolae a fost arestată după ce procurorii DNA au dispus o cerere pe numele ei pe motiv că a încălcat condiţiile controlului judiciar.

Angela Nicolae e acuzată de luare de mită de mai mulţi oameni de afaceri. Fosta şefă a Directiei Relatii Internationale din PICCJ, Angela Nicolae, a stat şapte luni în arest. Potrivit procurorilor DNA, în perioada în care a fost pusă în libertate, procuroarea nu a respectat măsurile impuse de instanţă.