Editura Evenimentul si Capital

EL este noul ȘEF al JANDARMERIEI! TRAIAN BĂSESCU l-a decorat. Breaking News

Autor: | | 0 Comentarii | 6122 Vizualizari


Vezi galeria foto:

După violențele din Piața Victoriei, Sebastian Cucoș a ieșit marți în fața presei, susținând un briefing, însă nu a reușit să ofere foarte multe lămuriri vizavi de violențele petrecute pe 10 august în Piața Victoriei. Conform primelor informații, de mâine, Jandarmeria Română are un nou interimar.

Ionuț Cătălin Sindile, cel care până acum a fost adjunctul lui Cucoș, este noul inspector general interimar al Jandarmeriei Române, infomează DCNews.ro.

Redăm mai jos mesajul transmis care anunță schimbarea:

CĂTRE TOATE UNITĂȚILE JANDARMERIEI ROMÂNE

- domnului director/ inspector șef/ comandant-

Vă informăm că în conformitate cu prevederile Ordinului MAI nr. II/2289 DIN 14.08.2018, începând cu date de 15.08.2018, domnul colonel SINDILĂ IONUȚ-CĂTĂLIN, prin adjunct al inspectorului general și șef al Statului Major, se împuternicește să îndeplinească atribuțiile funcției de inspector general al Jandarmeriei Române pentru o perioadă de maxim 6 (șase) luni.

CINE ESTE col. SINDLE

Noul șef al Jandarmeriei s-ar putea să rămână pe scaun și după scurgerea celor șase luni.

În serviciu, Sindile este un fel de „mândria Jandarmeriei”, fiind adesea împuternicit și trimis să reprezinte instituția în misiuni și întruniri externe. Colonelul Ionuț-Cătălin Sindile este unul dintre cei mai premiați jandarmi. La doar 40 de ani, jandarmul are un CV bogat în supraspecializări și misiuni internaționale cu greutate pentru imaginea României.

De asemenea, Sindile a fost decorat de Traian Băsescu, în 2010, pentru înaltul profesionalism dovedit pe timpul executării misiunilor internaționale sub egida EULEX, în Kosovo.

În februarie 2013, la Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Ochiuri, pe atunci maiorul Ionuţ Cătălin SINDILE a fost împuternicit comandant al Centrului, pentru o perioadă de până de şase luni. În cadrul acestei experiențe profesionale, Sindile a publicat și un manual didactic intitulat „Manualul de tactici şi procedee de restabilire a ordinii publice-Ochiuri”.

A școlit jandarmi din Ucraina

Colonel Ionuț-Cătălin Sindile a participat la proiectului “Sprijin pentru dezvoltarea Gărzii Naţionale din Ucraina” ce a avut loc la Kiev. În cadrul acestuia au fost organizate cursuri de pregătire, precum şi vizite de studiu, documentare şi schimb de experienţă, cu participarea a 71 ofiţeri şi subofiţeri ucraineni, care au beneficiat direct de cunoştinţele şi deprinderile formate la nivelul Jandarmeriei Române în domeniul asigurării şi restabilirii ordinii publice, intervenţiei montane şi speciale, protecției instituționale, relațiilor publice, precum şi pregătirii iniţiale şi continue pentru executarea misiunilor din competenţă.

BREAKING NEWS! S-a decis! Ce se intampla cu greva de la metrou

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI