Evenimentul Zilei > International > Televiziune luată cu asalt de către protestatarii anti-vaccin. Imagini incredibile de la faţa locului. FOTO
Televiziune luată cu asalt de către protestatarii anti-vaccin. Imagini incredibile de la faţa locului. FOTO

Televiziune luată cu asalt de către protestatarii anti-vaccin. Imagini incredibile de la faţa locului. FOTO

Zeci de protestatari anti-vaccin au încercat să ia cu asalt studiourile BBC din vestul Londrei în această după-amiază, provocând ciocniri violente cu poliția.
Sediul televiziunii BBC din vestul Londrei a fost ținta unui grup de protestatari care se opun planurilor guvernului legate de COVID-19. Mulțimea a încercat să pătrundă în birourile instituției, intrând în conflict cu poliția.

Ciocniri violente între poliție și mai mulți protestatari care au forțat intrarea în instituție

În imagini arată polițiștii care încearcă să-i împingă pe protestatari în încercarea disperată de a opri grupul să intre în sediul BBC. Inițial, poliția a fost aparent copleșită înainte de sosirea rapidă a ajutoarelor, inclusiv ofițerii cu bastoane.

Zeci de protestatari anti-vaccin au fost filmați astăzi în încercarea de a asalta studiourile BBC din Londra în timpul unui miting din capitală

Zeci de protestatari anti-vaccin au fost filmați astăzi în încercarea de a asalta studiourile BBC din Londra în timpul unui miting din Capitală.

Protestatarii au fost filmați ciocnind cu polițiști în afara site-ului radiodifuzorului din White City, vestul Londrei

„Protestează împotriva pașapoartelor și vaccinului pentru copii.”

Paul Brown, care a urcat filmările pe Twitter, a declarat: „Protestatarii încearcă să ia cu asalt studiourile BBC din White City, dar aceștia se confruntă cu o prezență masivă a poliției.

"Nu au existat arestări, dar ofițerii sunt prezenți și vor continua să monitorizeze situația", a spus un purtător de cuvânt al poliției Met.

Nu au existat arestări, dar ofițerii sunt prezenți și vor continua să monitorizeze situația, a spus un purtător de cuvânt al poliției Met.

Ratele de refuz a vaccinului Covid au crescut în rândul tinerilor

Doar unul din 20 de britanici cu vârste cuprinse între 18 și 21 de ani a susținut că este puțin probabil să primească un vaccin, potrivit datelor publicate de Oficiul pentru Statistică Națională.

În general, a existat o scădere a ezitării în rândul tinerilor sub 25 de ani în luna iulie, comparativ cu nivelurile din iunie. Constatările, bazate pe sondaje, au fost făcute înainte ca Guvernul să dezvăluie promisiunile cu reducerea taxelor pentru cei care se vaccinează.

Acesta sugerează că rata poate fi chiar mai mică acum, având în vedere că stimulentele au fost concepute pentru a încuraja vaccinarea în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani. Statisticile ONS au arătat că ratele de ezitare au fost de cinci ori mai mari în rândul adulților afro, comparativ cu persoanele albe, relatează Daily Mail.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News