Evenimentul Zilei > Monden > Secretul Prințului Harry e dat pe față. „Reputația lui a fost aceea de copil sălbatic regal”. Nu se va înțelege niciodată cu William
Secretul Prințului Harry e dat pe față. „Reputația lui a fost aceea de copil sălbatic regal”. Nu se va înțelege niciodată cu William

Secretul Prințului Harry e dat pe față. „Reputația lui a fost aceea de copil sălbatic regal”. Nu se va înțelege niciodată cu William

Prințul Harry s-a simțit mai întotdeauna „exclus”, spun apropiații Familiei Regale britanice. Conflictul cu fratele său nu e de ieri, de azi, ci își are rădăcinile chiar în copilărie, când William se afla în centrul atenției. Căsătoria lui Harry cu Meghan Markle l-a schimbat negreșit.

Rivalitatea dintre Prințul Harry și fratele său, Prințul William, are rădăcini chiar în trecutul îndepărtat. Ducele de Sussex, în vârstă de 36 de ani, a crescut fiind conștient că nu va deține „niciun rol definitoriu” în Casa Regală din Marea Britanie. Din acest motiv, a simțit, de-a lungul timpului, că „nu este luat în serios”, în ciuda activităților sale militare și de caritate. De data aceasta, însă, conflictul dintre cei doi frați trece la un nou nivel.

Prințul Harry: William este „prins” în Familia Regală, dar „nu știe asta”

Potrivit comentatorului regal Richard Fitzwilliams, Prințul Harry consideră că fratele său, William, este „prins” în Familia Regală, dar „nu știe asta”. Motivul? Pentru că „s-a simțit luat în serios”, spre deosebire de Ducele de Sussex.

„Mulți cred că faptul că William a crescut știind că într-o zi va fi rege. Despre Harry, pe de altă parte, se spunea că nu a avut un rol definit. Acest lucru a dus la rivalitate între frații care odată erau considerați inseparabili.

Reputația lui Harry a fost aceea de „copil sălbatic regal” timp de ani de zile, iar imaginea lui William era mult mai serioasă, oricum s-ar fi comportat. Unii spun că Harry s-a simțit că nu a fost luat în serios, în ciuda serviciului militar și a muncii sale caritabile”, a declarat Richard Fitzwilliams, potrivit Daily Mail.

„Căsătoria cu Meghan a fost cea care l-a schimbat, fără îndoială”

Comentatorul regal spune că mariajul cu Meghan Markle „fără îndoială l-a schimbat”, însă rivalitatea dintre el și fratele său depășește cu mult relația pe care o are cu soția lui.

„Harry crede acum că a fost prins în capcană ca membru al familiei regale. Și William, de asemenea, dar nu știe acest lucru.

Ruptura dintre ei, despre care se vorbește de mult timp și care a fost confirmată pentru prima dată în documentarul ITV, pe tema călătoriei lor în Africa de Sud, este publică și serioasă. Căsătoria sa cu Meghan a fost cea care l-a schimbat, fără îndoială”, a mai transmis comentatorul regal Richard Fitzwilliams.

Afirmațiile acestuia sunt confirmate de cele publicate în cartea lui Robert Lacey, „Battle of Brothers”, care a fost lansată înainte ca Harry și Meghan să meargă la Oprah pentru a acuza Familia Regală de rasism și pentru a susține că au fost abandonați atunci când ducesa de Sussex avea gânduri sinucigașe și era însărcinată în șase luni.

Harry a declarat pentru prima dată în mod public că fratele și tatăl său au fost „prinși în capcană” de instituția monarhiei și că se simte „foarte dezamăgit” de tatăl său, Charles.

Harry a vrut să renunțe la titlul de prinț la 20 de ani

Pe de altă parte, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora Harry a vrut să renunțe la titlul de prinț chiar de pe vremea când era în vârstă de 20 de ani. „Nu mi-am dorit această slujbă”, a spus Prințul Harry în discuția cu gazda podcastului, despre care sursa citată notează că a fost legată de problemele de sănătate mentală a cuplului de Sussex.

Interviul nu a fost deloc obișnuit, ci mai degrabă „brutal de sincer și plin de înjurături”, mai spune sursa citată. Prințul Harry a descris viața regală ca fiind o combinație între filmul The Truman Show și o grădină zoologică.

Decizia cuplului de Sussex de a părăsi Marea Britanie a afectat relația dintre Harry și Prințul Charles, dar a provocat o ruptură și între Camilla și Meghan Markle. „Nu cred că ducesa o va ierta vreodată pe Meghan pentru ce i-a făcut prințului de Wales”, au spus sursele.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: