Evenimentul Zilei > Actualitate > Secretul lui Borat
Secretul lui Borat

Secretul lui Borat

Comediantul Sacha Baron Cohen a dezvaluit secretul provenientei lenjeriei intime pe care o poarta in film.TRAILLER.

„Trebuie sa recunosc, chilotii au fost ai tatalui meu si au fost confectionati de croitorii din marina norvegiana“, afirma actorul, in varsta de 35 de ani, intr-un interviu pe care l-a acordat saptamanlului britanic „Jewish Chronicle".

O stire pe care lumea o astepta, tinand cont de succesul incredibil al filmului „Borat“, care a inregistrat incasari de 18.7 milioane de lire sterline in Marea Britanie si 90 milioane de dolari in SUA, audienta care ar putea transforma celebrii sai chiloti cu bretelute intr-un articol la moda.

Cohen intepreteaza in parodia  „Borat“, rolul unui reporter din Kazahstan care face o calatorie prin Statele Unite ale Americii. Filmul este nominalizat pentru premiile „Golden Globe“ in categoria „cea mai buna comedie“, alaturi de filme,  precum: „Diavolul poarta Prada“  sau „Little Miss Sunshine“. Cohen este nominalizat in categoria „cel mai bun actor intr-o comedie“. Premiile „Golden Globe“, care se vor decerna in acesta seara, sunt percepute drept un „prevestitor“ al Oscarurilor.

Secvente din film aici!

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: