În ultimele săptămâni, patronul echipei de fotbal FCSB a ieşit de mai multe ori în evidenţă prin acţiunile sale caritabile îndreptate mai ales spre spitalele din ţară.

În acest context apare şi o întrebare: fiind atât de activ fizic în această luptă cu temutul virus din China, lui Gigi Becali nu îi este teamă că ar putea contracta Covid-19?

Răspunsul milionarului din Pipera este negativ şi are ca principală şi singură explicaţie credinţa; Becali a dezvăluit recent că a făcut de două ori testul pentru a vedea dacă este sănătos, dar n-avea nicio emoţie cu privire la deznodământ.

Pur şi simplu, latifundiarul este convins că mersul la Liturghie ţine virusul departe de el și familia lui.

„M-am testat de două ori. A venit un doctor acasă și a luat la toată familia. A luat de două ori, toată lumea e sănătoasă. Eu râdeam, dar am zis hai să îl fac.

La mine oricum nu are cum să fie pozitiv, nu se apropie coronavirusul, merg zilnic la liturghie.

Materia mizerabilă nu se poate atinge de mine. În Post, m-am împărtăşit de patru ori. Dacă eu sunt împărtăşit, îmi mai e frică de cineva?”, a spus Becali recent la un România TV.

În plus, Becali a mai dezvăluit că fotbaliștii de la FCSB au fost și testați pentru a vedea dacă au probleme din cauza coronavirsului şi absolut toți sunt sănătoși.