Evenimentul Zilei > Sport > Secretul din viața lui Gigi Becali. Ce nu s-a știut până acum. Toți au rămas șocați la auzul veștii
Secretul din viața lui Gigi Becali. Ce nu s-a știut până acum. Toți au rămas șocați la auzul veștii

Secretul din viața lui Gigi Becali. Ce nu s-a știut până acum. Toți au rămas șocați la auzul veștii

Gigi Becali este rudă cu soția sa, Luminița, dar cei doi nu au încălcat regulile bisericești atunci când și-au oficializat relația în anul 1994.

Gigi Becali, finanțatorul echipei FCSB, este căsătorit cu Luminița, femeia care i-a stat alături indiferent de problemele pe care le-a avut latifundiarul din Pipera. Cei doi se cunosc din anul 1984 și și-au oficializat relația în 1994. A fost vorba despre o căsătorie aranjată. Gigi Becali avea 26 de ani atunci când a cunoscut-o pe viitoarea sa soție, care abia împlinise la vremea respectivă 14 ani.

Gigi Becali și Luminița sunt verisori de gradul 3

Puțini știu că între soții Becali există și un grad de rudenie, pentru că cei doi sunt verișori de gradul al 3-lea. Gigi și Luminița au trei fete: Theodora, Alexandra și Cristina, primele două fete fiind botezate de Gheorghe Hagi.

„Bărbatul este Dumnezeul femeii. Femeia este biserica. Am o soţie pe care o iubesc foarte mult şi Dumnezeu mi-e martor!”, spunea Gigi Becali despre partenera sa de viață. Luminița este o prezență foarte discretă. De-a lungul timpului a apărut rar alături de soțul ei, care iubește să vorbească mai ales despre echipa pe care o finanțează.

„O ştiu de când avea 14 ani, pentru că bunicii noştri trăiau în aceeaşi casă. Suntem veri de gradul III, ea e cu 12 ani mai tânără decât mine. Gigi Becali declara, într-un interviu, că nu obișnuiește să-i spună foarte des soției sale „te iubesc”. „La mine romantismul e în inimă, nu în verb. Nu-s poet, dar sunt un soţ şi un tată bun. Îi spun soţiei că o iubesc, dar nu des.”

Nu au încălcat regulile bisericești

Gigi Becali și Luminița nu au încălcat regulile bisericești, pentru că s-au căsătorit. „Rudeniile colaterale, care fac cruce cu cele de sânge, cele suitoare și coborâtoare, adică: tată, băiatul (sora), vărul întâi, vărul al doilea și vărul al treilea. Tată cu mama sunt de gradul întâi; fratele cu sora sunt gradul al doilea; verii întâi sunt gradul al patrulea; verii ai doilea sunt gradul al șaselea.

Toți aceștia n-au voie să se ia în căsătorie unul cu altul. De abia verii al treilea se pot lua, care sunt gradul al optulea. Deci verii al treilea se pot lua în căsătorie”, conform sfaturiortodoxe.ro.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.