„Am lăsat intenționat să treacă valul scandalul al cărui personaj principal a fost Ilie Năstase. Și mi-a fost greu. Mă mâncau și degetele, și limba. Dar am vrut să se decanteze. Ca să scriu liber de tensiunea momentului.

Pe cale de consecință, ca să n-avem vorbe, o fac acum. V-am zis că-l iubesc pe Ilie? Cred că da, dar nu și de ce. În primul rând, pentru că, așa brutal cum o face, spune lucruri adevărate pe care corectitudinea politică și ipocrizia le țin blocate în mințile oamenilor preocupați de aparențe.

În al doilea rând, pentru că nu l-am auzit vreodată să refuze o cerere de ajutor din partea cuiva. În al treilea rând, pentru că „Oagărul” (pentru cunoscători) chiar ține – și nu demonstrativ – la țara asta și refuză să se lase călcat în picioare de superiorii din statele cu apă caldă curentă la robinet. Ne place să recunoaștem au ba, a cam pus România pe harta (de interes a) lumii. Așa, cu mintea lui simplă și spontană, care-l face să fie un idol pentru copiii ai căror părinți nici măcar nu l-au prins jucând și să arboreze tricolorul pe toate reședințele lui.

Viața lui privată (la fel ca și accidentele politice în care s-a implicat benevol) mă lasă rece. Dar mă încălzește povestea megastarului care, în vârf de top al succesului la femei, o trimite în camera de hotel brazilian pe partenera-i Diana Ross, după care plângea Michael Jackson, ca să rămână la un șpriț cu Balaci și Iorgulescu

P.S. Mi-ar fi plăcut să-i aud/citesc pe revoltații că a făcut Ilie țara de râs indignați când fetele de la CSM București, multe dintre ele din țările scandinave sau de aiurea prin Europa, erau făcute țigănci în Ungaria și făceau băi de pișat și de flegme în civilizata țară vecină și prietenă, da-i plină România de curve virgine. Eu încă am viu în minte momentul când, pe Heathrow fiind împreună, am trăit să văd un angajat (britanic) al aeroportului în genunchi în fața uluitului Ilie și pupându-i mâna”, a scris Victor Ciutacu pe blogul său.

Sursă foto: Blog Victor Ciutacu