Evenimentul Zilei > Monden > Secretele fostei luptătoare în forțele speciale, Orin Julie. De 6 ori pe săptămână, câte două ore. Foto
Secretele fostei luptătoare în forțele speciale, Orin Julie. De 6 ori pe săptămână, câte două ore. Foto

Secretele fostei luptătoare în forțele speciale, Orin Julie. De 6 ori pe săptămână, câte două ore. Foto

La 27 de ani, Orin Julie se poate mândri cu o viață în care acțiunea și adrenalina au urmărit-o aproape mereu: a fost luptătoare în cadrul Forțelor Armate Israeliene și în prezent este intructoare de fitness, dar și vedetă pe Instagram, rețea de socializare pe care are peste aproape 620.000 de urmăritori.

Fanii au supranumit-o „Regina armelor”pe Orin Julie, care a dezvăluit câteva dintre secretele care o ajută să aibă success în mediul online. Astfel, după experiența în FAI, e a fost atrasă de fitness. Asta nu a însemnat că a renunțat complet la pasiunea de a trage cu armele de foc. Exercițiile fizice din sala de forță chiar o ajută să tragă mai bine.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/10

Julie este foarte atentă și cu celelalte femei din jurul ei și le oferă multe sfaturi de autoapărare. De asemenea, ea a confirmat că în trecut a fost implicată în misiuni speciale de salvare.

„Exercițiile fizice au făcut întotdeauna parte din viața mea, dar am început să lucrez serios în armată și de atunci nu m-am mai putut opri. Am lucrat în unitatea de căutare și salvare și a trebuit să fim în formă bună și să continuăm antrenamentul. Tot timpul!

În fiecare seară aveam un antrenament diferit care să ne țină în formă maximă. Îmbinam ridicarea greutăților cu mișcările de întindere, cardio și box. Cred cu adevărat că exercițiile fizice sunt cel mai bun leac pentru orice.

Julie apelează la sport când are probleme

Fizic și mental. Ori de câte ori simt că sunt jos, îmi fac antrenamentul și mă simt mult mai bine. Este mai bun decât orice medicament”, a declarat Orin Julie, conform Daily Star.

Pe Instagram, Julie are multe fotografii foarte incitante. Printre ele sunt și cele în care se antrenează în poligon în ținute care pot aprinde ușor imaginația bărbaților. Despre bărbați, Julie a spus că unii se simt intimidați când sunt lângă ea.

„Sunt un trăgătoare IPSC (International Practical Shooting Confederation), iar asta necesită multă forță explozivă, mâini puternice și spate. Unele femei și unii bărbați pot fi intimidați de prezența mea.

Fosta luptătoare intimidează mulți bărbați

Nu sunt responsabilă pentru modul în care oamenii simt în legătură cu mine. Îmi iubesc corpul, am muncit din greu ca să arate așa și sunt foarte mândră. Este important pentru mine să arăt bine.”

Pentru a-și menține fizicul puternic, Orin se antrenează de șase ori pe săptămână aproximativ două ore la rând. Ea a spus: ”Îmi combin antrenamentele făcând box și kickbox cel puțin o dată pe săptămână, după care urmează antrenamentele cu greutăți și yoga.

Trag și cu armele de două, trei ori pe săptămână. După armată, am urmat un curs de instructor la sală, așa că am învățat multe despre cum să îmi lucrez corpul”, a spus fosta luptătoare pentru dailystar.co.uk.

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Of Guns (@orin_julie)