Paul McCartney povestit pentru revista GQ despre cum el, John Lennon și mai mulți prietenii de-ai lor s-au masturbat împreună înainte ca cei doi să devină membri Beatles, scrie Antena3.
 
„Eram acasă la John și eram într-un grup mare de băieți. Și în loc să bem și să petrecem, nici măcar nu știu dacă trebuia să stăm peste noapte la el, ne-am așezat în niște scaune, luminile s-au stins și cineva a început să se masturbeze, așa că noi toți am făcut-o”, a povestit Paul McCartney. 

În timpul acestei experiențe ciudate, fiecare participant a început să strige nume la întâmplare, moment care conform lui McCartney a devenit o sursă de inspirație pentru Beatles.  

Întrebat dacă „ritualul” a avut loc de mai multe ori, McCartney a răspuns: „Cred că s-a întâmplat o singură dată. Sau poate de două ori. Nu este mare lucru. A fost genul de experiență la care nu te-ai gândit prea mult”.
  
Artistul a fost de asemenea întrebat despre presupusele orgii care se întâmplau în turneele muzicale Beatles.

„În realitate, nu au existat orgii, din câte ce știu eu. Eu personal nu vreau sunt adeptul orgiilor. O personă în plus strică momentul! Cred că nu am făcut-o niciodată. Nici măcar nu mi-a surâs ideea. Am fost o dată în Vegas și cel care avea grijă de noi ne-a întrebat dacă vrem prostituate și toți am răspuns „Da”, iar eu am cerut două. A fost o experiență minunată. Dar asta e cel mai apropiat lucru pe care l-am făcut de o orgie”, a spus vedeta.