Evenimentul Zilei > Actualitate > Sebastian Colțescu este pus la zid după ce GAFAT INCREDIBIL la meciul Astra Giurgiu – ASA Târgu Mureș: „Trebuie să fii un pic tembel”
Sebastian Colțescu este pus la zid după ce GAFAT INCREDIBIL la meciul Astra Giurgiu – ASA Târgu Mureș: „Trebuie să fii un pic tembel”

Sebastian Colțescu este pus la zid după ce GAFAT INCREDIBIL la meciul Astra Giurgiu – ASA Târgu Mureș: „Trebuie să fii un pic tembel”

Adrian Porumboiu l-a criticat foarte dur pe Sebastian Colțescu după evoluția dezastruoasă pe care arbitrul a avut-o la meciul dintre Astra Giurgiu și ASA Târgu Mureș, scor 3-1.

Devenit celebru din cauza gafelor uluitoare pe care le face în majoritatea partidelor pe care le conduce, Sebastian Colțescu a comis-o grav și la meciul dintre Astra și ASA, scor 3-1. „Fluierașul” l-a eliminat pe Morais, dar jucătorul girugiuvenilor a rămas pe teren, pentru că „centralul” a uitat că arătase cartonașul roșu. Colțescu a fost criticat fără menajamente, astăzi, de Adrian Porumboiu.

„Culmea, pentru prima oară pot să spun că mi-a placut cum a arbitrat, până la faza aia. Apoi a procedat exact cum nu trebuie să faca un arbitru. Se plimba cu cartonașul roșu în mână, vizibil, l-a și indicat către jucătorul în cauză. Trebuie să fii un pic tembel ca arbitru ca să nu știi când arăți roșu cu atâta claritate, cel mai clar roșu pe care l-a acordat a fost la numarul 13 de la Astra (n.r. – Junior Morais). Din păcate, regulile jocului regulamentar sunt făcute pentru oameni normali, nu pentru idioți. Nu putea să prevadă că va veni un arbitru și va continua jocul cu un jucător eliminat. Ce decizie să ia o comisie acum!?", a spus Porumboiu la Dolce Sport.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.