Evenimentul Zilei > Actualitate > Seară INCENDIARĂ la Exatlon. Meciul de ELIMINARE. Cine va pleca de data asta
Seară INCENDIARĂ la Exatlon. Meciul de ELIMINARE. Cine va pleca de data asta

Seară INCENDIARĂ la Exatlon. Meciul de ELIMINARE. Cine va pleca de data asta

La Exatlon România este din nou o seară incendiară. Starea de tensiune dintre Faimoși și Războinici se va urca la cote maxime. În ediția de duminică se dispută meciul pentru eliminare.

Răzbionicii au decis ca de data aceasta Cristina Nedelcu să nu participe. Ei au un avantaj în fața Faimoșilor care pleacă cu un handicap de un punct. Mai mult, Războinicii pot să aleagă ce om să nu joace, potrivit dcnews.ro

De departe traseul de azi este cel mai solicitant din punct de vedere fizic! La final, după un puzzle, concurenții trebuie să doboare patru coloane.

Faimoșii vin cu un moral bun, antrenorul Giani Kiriță precizând că în urma victoriei de ieri, e prima dată când vede închegată o adevărată echipă.

Ieri în jocul pentru vilă Faimoșii s-au impus dramatic și au trimis Războinicii la baracă. A fost o premieră în cadrul emisiunii, după ce jocul de final s-a reluat. Ajunși la stafetă mixtă, Alin Andronic a învins-o pe Paula, reușind să arunce trei mingi în coș, dar la a doua antrenorul Ionuț s-a bucurat crezând că meciul s-a încheiat, a intrat pe teren și a oprit-o involuntar pe războinică din aruncări. La reluare Alin a pierdut iar Războinicii s-au mutat la baracă, Ionuț simțindu-se vinovat.

Cert este că vom avea o eliminare și va fi un băiat. Indiferent cine va fi învins, un băiat va pleca din tabăra învingătorilor.