Joi, avocatul familiei lui Emi Pian a vorbit despre o eventuală răzbunare a clanului Duduianu, după moartea fulgerătoarea a liderului grupării.

„Nu a fost atac de cord, nu a fost consum de droguri, a fost sectionată artera femurală a piciorului drept. Frații lui nu erau plecați, erau în țară în acel moment și nu vor căuta să se răzbune. Nu va exista război. În urmă cu trei ani de zile, fratele lui Emi Pian a fost tăiat pe gât și nu a existat nicio răzbunare în acest sens”, a declarat avocatul.

Finul lui Pian: Nu ne răzbunăm, dar Poliţia să nu facă ură de rasă

„Noi ne-am speriat când am văzut atâta forţă de poliţie, nu vrem să se facă ură de rasă la noi, că suntem romi şi să nu lase lumea să vină să-l vadă, să putem să stăm la priveghi.

Ne-a şocat câtă poliţie vine, nu a fost scandal, nu o să fie scandal cum se spune, că ne răzbunăm, că ne batem, că ne tăiem. Niciodată! Ne pare rău, am plâns, am urlat, cu masca la gură nu putem, că nu suntem câini. Suntem şi noi nişte oameni, nu suntem bolnavi, aşa ceva nu există, nu cred în aşa ceva. Avem şi noi copii, câte 5-6 nepoţi.

Suntem foarte îndureraţi, Poliţia trebuie să-şi facă datoria, nu ne punem contra la Poliţie, dar şi Poliţia trebuie să ne lase, să nu facă ură de rasă”, este mesajul transmis joi, de finul lui Emi Pian.

Florin Mototolea, cunoscut ca și Emi Pian, este lider al clanului Duduianu din București, unul dintre cele mai cunoscute și influente clanuri din lumea interlopă din România.

Interlopul era cunoscut pentru petrecerile la care cântau Florin Salam sau Adrian Minune.

Emi Pian a fost înjunghiat mortal în noaptea de luni spre marţi, în cartierul Crângasi, Sectorul 6 al Capitalei.

În jurul orei 3:00, Emi Pian a intrat într-un conflict cu un rival, din cauza unei dispute apărute la o sesiune de barbut pe sume uriaşe, de ordinul sutelor de mii de euro.

Conform informaţiilor publicate în exclusivitate pe retetesivedete.ro, liderul Duduienilor a fost ucis cu o singură lovitură de armă albă, din câte se pare o sabie.

Tăietura din zona gâtului a fost atât de adâncă, încât şocul hemoragic care a urmat l-a răpus pe Emi Pian în mai puţin de un minut.