Emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” este pe cale să treacă printr-o schimbare colosală, notează rețete și vedete.

Conform ultimelor zvonuri apărute, un personaj cheie al emisiunii ar putea pleca.

Este vorba despre Vlăduț, marele bucătar de televiziune din România.

Bărbatul care participă mereu la matinalul „Neatza cu Răzvan și Dani” ar avea probleme foarte grave.

El ar putea fi înlocuit de chef Nicolai Tând. Acesta i-a mai ținut locul de mai multe ori în emisiune.

Prezentatorul Dani Oțil a făcut o remarcă interesantă acum ceva vreme. El anunța că în emisiunea sa va apărea și chef Nicolai Tând.

„Am pregătit o surpriză pentru cei de acasă, care gătesc alături de emisiunea noastră. De astăzi începem o colaborare, în paralel cu colaborarea cu Vlăduţ, cu chef Nicolai Tând. Două zile pe săptămână, chef Nicolai va veni cu idei noi în platoul Neatza!”, spunea Dani.

Schimbare de ultimă oră în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”

Ce spune sursele jurnaliștilor de la Cancan? Bucătarul ar urma să fie înlocuit definitiv.

„Bucătarul de la Antena 1 de la matinal, Vlad, are probleme și ar putea fi înlocuit definitiv. Unii ar zice că nu mai face rating tronsonul lui – se dorește de fapt un bucătar mai tânăr și în cărți este să rămână definitiv Chef Nicolai Tand, dar, în același timp, producătorii mai testează și alți chefi sau vedete cu abilități culinare.

Publicul emisiunii a întinerit, dar Vlad s-a îngrășat, a îmbătrânit și se mișcă și vorbește tot mai lent. Suferă, se pare, de obezitate și, în același timp, ar avea și alte probleme; dar, în ciuda acestui fapt, se pare că încă n-a renunțat de tot la fumat și nici la dulciuri.

Este o junglă televiziunea, trebuia să se aștepte la așa ceva. Oricum, se pare că nici el nu își mai dorește de ceva timp să mai colaboreze full time la Antena 1. Problemele personale și de sănătate își spun cuvântul și nu știe dacă mai poate face față ritmului alert al noului format. Și îi este din ce în ce mai greu să se trezească la timp dimineața”, spun sursele conform rețete și vedete.

Citește și: Răsturnare de situație! Schimbări majore în emisiunea Răzvan şi Dani! După 12 ani, Antena 1 a cedat