Evenimentul Zilei > Monden > Se pare că Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au făcut pasul cel mare. Foto
Se pare că Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au făcut pasul cel mare. Foto

Se pare că Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner au făcut pasul cel mare. Foto

Mihaela Rădulescu a stârnit imaginaţia presei tabloide odată cu postarea în care laudă beneficiile oferite de pepenele roşu şi în care are degetele acoperite cu o inimioară, detaliu care ar putea însemna, printre altele, că s-a logodit cu Felix Baumgartner.

Mihaela Rădulescu este împreună cu paraşutistul austriac Felix Baumgartner de 7 ani şi nu ar fi de mirare dacă legătura lor a devenit şi mai serioasă. Conform cancan.ro, dacă Mihaela a primit inelul, Felix ar contrazice astfel toate zvonurile care indicau despărţirea lor.

Această bârfă mondenă a fost alimentată şi de faptul că ineditul cuplu nu a mai fost văzut des. Totuşi, ultima postare a divei răstoarnă toate presupunerile despre viaţa ei personală. Unii internauți s-au întrebat chiar dacă Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au căsătorit în secret.

Vedeta de la PRO TV este cunoscută pentru faptul că nu doreşte să ofere detalii despre relaţiile ei şi chiar are un război personal cu jurnaliştii din presa tabloidă românească. Cine ştie, poate că postarea cu pepenele roşu şi degetele blurat de inimioară reprezintă o momeală şi un joc al Mihaelei Rădulescu.

Mihaela Rădulescu susţine regimul vegan

„Vedeta a pus un stiker în formă de inimă, pentru a își ascunde mâna, iar mulți au presupus că, de fapt, ar ascunde verigheta. Așa că imediat a apărut întrebarea dacă Mihaela Rădulescu s-a căsătorit în secret. Rămân de văzut dacă diva va face anunțul cel mare”, arată cancan.ro.

În acest context, amintim una dintre reacţiile apăsate ale vedetei TV. Se întâmpla la finalul anului 2020, când diva a simţit că s-a ajuns prea departe cu scenariile despre despărţirea de Felix Baumgartner.

Războiul cu presa tabloidă

„De șase ani, de la prima lună ne tot desparte lumea. De la începutul relației, toată presa din România a căutat ceva. Dacă făcea Felix vreo poză cu o fată, fan, gata… era noua iubită.

Chiar şi la 52 de ani, Mihaela are o siluetă de invidiat

Dacă făceam eu poză cu vreunul, gata era noul iubit. Am constatat că este mult mai bine să dau cât mai puține amănunte, pentru că orice aș da e tot ca ei. Nu văd efortul pentru care aș spune, când văd că pe noi ne desparte cineva cel puțin o dată pe lună. Oamenii preferă să speculeze nefericirea și despărțirea decât să se bucure de fericirea altcuiva”, a spus Mihaela Rădulescu pentru viva.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: