Se naște”alianța imposibilă”! Israel, Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite și Bahrain discută despre extinderea cooperării în fața dușmanilor comuni.
Problema este deocamdată „discutată informal”, a declarat o sursă ziarului Jerusalem Post, adăugând că e vorba de țări aliate cu SUA.

Toate cele patru state consideră că Iranul nuclear ar fi o amenințare majoră.

De asemenea, toate au privit cu îngrijorare planul administrației Biden de a se întoarce în acordul nuclear din 2015.

Se naște”alianța imposibilă”!

“Sunt multe lucruri de câștigat prin extinderea cooperării”, a declarat sursa citată.
Declarațiile oficialului israelian vin în urma unui articol al președintelui Congresului Mondial Evreiesc, Ron Lauder.

În cotidianul din Arabia Sauduită Arab News, Ron Lauder solicita un „NATO din Orientul Mijlociu”.


China își testează armele secrete pe indieni!  Pot paraliza o țară întreagă!


Arab News, un cotidian în limba engleză publicat în Arabia Saudită, este deținut de prințul Turki bin Salman Al Saud, fiul regelui Salman și fratele prințului moștenitor Mohammad bin Salman.

Arab News reflectă de obicei opiniile oficiale ale guvernului saudit.


Ce ne pregătesc bancherii? Euro nu poate supraviețui fără un „stat unic”!


În același articol, Lauder a spus că toate contactele sale din statele arabe privesc Israelul drept singurul aliat de încredere împotriva Iranului.
„În fața amenințării accelerate a unui Iran răuvoitor și a slăbiciunii unei lumi afectate de coronavirus, încredere în forțele proprii pare a fi singura cale de a merge înainte”, a scris Lauder.

Se naște”alianța imposibilă”! Israelienii și arabii trebuie să lucreze împreună

„Israelienii și arabii ar trebui să profite de ocazia de a lucra împreună pentru a salva Orientul Mijlociu de catastrofa iminentă a extremismului și a nuclearizării”.
Israelul este în discuții cu cele trei state din Golf pentru a înființa o alianță de apărare, a anunțat și i24 News săptămâna trecută.
Biroul prim-ministrului a spus că „nu confirmă raportul, dar suntem întotdeauna interesați să îmbunătățim legăturile cu partenerii noștri din Orientul Mijlociu”.
Un indicator timpuriu al unei posibile alianțe de apărare este că Israelul nu a obiectat față de vânzarea de către SUA a avioanelor de luptă F-35 către Emiratele Arabe Unite, după ce cele două țări și au normalizat legăturile anul trecut.
Israelul încă nu are legături oficiale cu Arabia Saudită. Dar contactele sunt din ce în ce mai strânse. Premierul israelian și prințul moștenitor saudit s-au întâlnit în secret la Neom, în noiembrie anul trecut, scrie Jerusalem Post.

Imnul lui Satan, la Eurovision. Scandal uriaș. S-au făcut arestări