Editura Evenimentul si Capital

SFÂŞIAT DE DURERE pentru că sistemul sanitar din ROMÂNIA i-a UCIS copilul, un TATĂ face o RADIOGRAFIE LUCIDĂ a GENOCIDULUI împotriva românilor. "Indivizi cu MENTALITATE de ASASINI conduc sistemul sanitar"

Stoian George-Daniel
Autor: | | 44 Comentarii | 14423 Vizualizari

Stoian George-Daniel a trimis o scrisoare deschisă, un apel referitor la criza din sănătate. Fetiţa românului a plătit cu viața pentru "dezastrul uman și material care există de ani de zile în sistemul de sănătate din România", sistem pe care bărbatul îl denumeşte genocid. Puteţi citi mai jos protestul publicat integral de Evenimentul Zilei.

Scrisoarea vine în contextul scandalului care a zguduit sistemul sanitar din România: Hexi Pharma, firma care a care a furnizat dezinfectanţi diluaţi în spitale.

Stoian George-Daniel face apel la conştiinţa colectivă a românilor printr-o scrisoare tulburătoare în care numeşte sistemul de sănătate din ţara noastră un "genocid silenţios".

Bărbatul şi-a pierdut copilul din cauza "celor care prea mult timp le-am permis cu toții, prin lipsa noastră de implicare și acțiune, să ne ucidă și să ni-i ucidă pe cei dragi nouă".

Vă prezentăm mai jos radiografia lucidă a crizei din sănătate care afectează în fiecare zi mii de vieţi:

GENOCIDUL ROMÂNIEI

România, anul 2016, secolul 21.

O țară în care ni se demonstrează, din nou, că anumiți indivizi extrem de periculoși controlează structuri de putere și de decizie esențiale pentru supraviețuirea și dezvoltarea României și a cetățenilor acestui stat.

O țară în care niște indivizi cu o mentalitate criminală au coordonat și continuă să coordoneze (din diverse funcții) o parte importantă a sistemului de sănătate din Romania, o țară în care acești indivizi au supus și supun cetățenii acestei țări unui real genocid !

Acești indivizi cu o mentalitate de asasini au fost și continuă să fie autori/complici la genocidul la care suntem supuși cu toții. Acești indivizi nu vor renunța de bunăvoie la putere, ei trebuie extirpati (din funcțiile de decizie pe care le dețin) așa cum sunt extirpate tumorile care amenință viața unui organism pe care-l parazitează.

Mult, prea mult timp am dormit pe noi! Mult, prea mult timp le-am permis cu toții, prin lipsa noastră de implicare și acțiune, să ne ucidă și să ni-i ucidă pe cei dragi nouă! Ajunge!!!

Cine sunt acești indivizi ”speciali” care patronează din umbră, sprijină și încurajează diversele forme ale genocidului îndreptat împotriva cetățenilor acestei țări?

La această întrebare sunt obligate să răspundă în primul rând structurile de informații din această țară, iar această obligație este cu atât mai presantă cu cât există acuzații publice conform cărora în acest genocid ar fi fost implicate inclusiv o parte dintre structurile noastre de informații. În acest caz, lipsa de acțiune a structurilor de informații din România (nici măcar acum, în cel de-al 13-lea ceas) riscă să echivaleze, în mentalitatea colectivă, cu recunoașterea complicității lor la acest genocid. Sper sincer ca un asemenea scenariu de coșmar să nu se adeverească.

Stimați profesioniști ai structurilor de informații din România, vă rog să încetați să vă mai eschivați de răspunderea care vă revine în cazul acestui genocid. Încetați să vă mai scuzați pe motiv că v-ați făcut datoria și ați transmis note informative pe tema genocidului din sănătate la care sunt supuși de ani de zile cetățenii acestei țări, nefiind capabili să faceți nimic altceva pentru a-l opri. Va rog, încetați!

Cum ar reacționa fiecare dintre dvs în situația în care ați fi martori direcți la o tentativă de omor? V-ați limita la a-i atenționa pe alții că este în desfașurare o crimă, iar după aceea ați pleca liniștiți acasă deoarece împiedicarea respectivei crime nu este sarcina dvs de serviciu?

Poate că unii dintre dvs ar fi capabili să se comporte astfel, dar în acest caz cum ar reacționa chiar și acești colegi ai dvs dacă propriul copil ar fi victima acelei tentative de omor? Sau credeți că dvs și cei dragi dvs nu veți ajunge chiar niciodată în spitalele publice destinate „milioanelor de tăcuți” din această țară?

Vă rog, încetați să vă mai eschivați și acționați cu maximă determinare folosind toate căile și pârghiile legale posibile și imposibile!

Vă rog, dați dovadă de o minimă bărbăție și responsabilitate și tratați-i pe toți cei vinovați de acest genocid, indiferent cine sunt ei, așa cum merită!

Dați dovadă de atâta „milă” de cât au dat dovadă și ei atunci când, deși știau că genocidul pus în practică/acceptat de ei va face anual mii sau chiar zeci de mii de victime nevinovate, nu au avut nici un fel de milă față de copiii nevinovați și adulții care, an dupa an, au murit cu zile in spitalele românești.

Vă rog, încetați să vă mai eschivați și faceți-vă cu adevărat datoria dând dovadă de bărbăție și responsabilitate! Scoateți la lumină și, pas cu pas, contribuiți și la eliminarea celorlalte fațete încă necunoscute public ale genocidului la care suntem supuși cu toții (inclusiv dvs și cei dragi dvs care trăiesc în această țară).

Vina pentru acest genocid ne revine însă și nouă, „milioanele de tăcuți” care am fost, suntem sau vom fi afectați de genocidul din România. E și vina noastră că anumiți indivizi cu o mentalitate de asasini au rămas ani de-a rândul în funcții de conducere și, cel puțin unora dintre noi, ne-au marcat pentru totdeauna viețile.

Obediența noastră total irațională față de acești „experți” și refuzul nostru de a ne informa și de a ne utiliza propria rațiune (majoritatea dintre noi alegând ”sfânta ignoranță”) este cea care i-a încurajat să ne desconsidere atât de mult încât să li se pară ”normal” ca ei să ne supună, an după an, unui genocid silențios.

Ignoranța noastră, de multe ori aleasă de fiecare dintre noi cu bună știință, este cea care i-a determinat să nu ne mai considere ființe umane ci simple animale lipsite de rațiune și de inteligență, animale care merită să fie sacrificate pentru interesele lor pecuniare.

Vina noastră, a fiecăruia dintre noi, este reală și nu poate fi negată.

Ce putem să facem de acum înainte noi, ”milioanele de tăcuți”, pentru ca puterea acestor indivizi cu mentalitate de asasini să fie puternic diluată sau chiar anihilată ?

În mod real putem să facem un singur lucru : să încetăm să-i mai credem pe cuvânt pe ”experții” și factorii de decizie care, după cum ni s-a demonstrat incă o dată, nu dau 2 bani pe viața și pe sănătatea noastră și a copiilor noștri.

Să incetăm să mai trăim în ignoranță și să facem minimul efort de a ne informa, de a întreba și de a cere in mod explicit răspunsuri raționale care să nu fie contaminate cu elemente propagandistice.

Dacă ne dorim să nu mai fim considerați și tratați ca niște animale lipsite de rațiune, dacă ne dorim să nu mai fim sacrificați împreună cu copiii noștri de către niste indivizi cu putere de decizie și cu o mentalitate de criminali, atunci suntem obligati să gândim, suntem obligați să raționăm și să nu-i mai lăsăm pe alții să gândească în locul nostru și să ia deciziile pe care noi trebuie să le luăm!

Suntem obligați de realitatea hâdă care ne sufocă ca, alături de oameni precum dl dr Cătălin Cîrstoveanu (șeful secției de terapie intensivă nou-născuți de la Marie Curie) să cerem și noi (până cand vom obține acest lucru!) testarea și verificarea tuturor medicamentelor care se administrează în această țară. [1]

Suntem obligați de realitatea genocidului la care suntem supuși, genocid pe care nu-l mai poate nega nimeni, să ținem cont de cuvintele pline de durere ale acestui medic și om deosebit: ”Suntem tratați ca niște gunoaie! Cei care ne conduc nu dau nici un ban pe noi!” [2]

Iar printre medicamentele pentru care suntem obligați de realitate să cerem verificarea compozitiei și efectuarea de analize în laborator (pentru a se verifica contaminarea/necontaminarea lor) se numără și vaccinurile care le sunt injectate copiilor din această țară.

Câți dintre noi știu sau vor să știe că în România nimeni nu verifică compoziția vaccinurilor și nici nu verifică nimeni dacă vaccinurile injectate copiilor noștri sunt sau nu sunt contaminate?

Câți dintre noi vor să știe că în România Institutul Cantacuzino a fost distrus sub tutela directă a Ministerului Sănătății, același minister care, în mod halucinant, ne amenință încă de anul trecut cu o aberație legislativă prin care vor unii (cu o mentalitate ”specială”) să instaureze dictatura medicală în această țară și să vaccineze cu forța (precum animalele lipsite de rațiune) copii din această țară?

Câți dintre noi vor să știe că nici o companie farmaceutică care produce vaccinuri nu își asumă în scris răspunderea legală pentru siguranța propriilor vaccinuri? Atunci când achiziționăm chiar și un aparat electrocasnic noi solicităm și primim un certificat de garanție pentru acel produs, cum este cu putință ca atunci când li se injectează copiilor nostri un produs biologic precum vaccinurile noi să nu solicităm și nici să nu primim nici un fel de certificat de garanție care să certifice siguranța și necontaminarea lui? Cum este posibil așa ceva?

De ce refuză aceste companii farmaceutice să garanteze în scris că propriile lor vaccinuri sunt sigure și să-și asume răspunderea legală pentru siguranța lor din moment ce ni se dau asigurări strict verbale că ”totul este ok”? Să fie din cauză că, după cum ne spune fostul director de producție al vaccinurilor virale de la Sanofi-Pasteur, riscul de contaminare al vaccinurilor este omniprezent și nu poate fi eliminat? [3]

Vă cer iertare acelora dintre dvs care, citind aceste rânduri, veți fi deranjați deoarece am abordat și o temă foarte sensibilă și importantă (siguranța versus lipsa de siguranță a vaccinurilor), o temă la care unii dintre dvs probabil ați refuzat până în prezent să vă gandiți deoarece ați avut o încredere oarbă în experții Direcțiilor de Sănătate Publică și ai Ministerului Sănătății.

SOCANT! IUBITA unui jucator, BATUTA pe stadion! Primele IMAGINI

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Fapt divers

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI