Evenimentul Zilei > Actualitate > SCRISOAREA DIAVOLULUI a fost tradusă. Opera ANTICĂ a fost scrisă de o CĂLUGĂRIȚĂ POSEDATĂ – Avertismentul pentru UMANITATE
SCRISOAREA DIAVOLULUI a fost tradusă. Opera ANTICĂ a fost scrisă de o CĂLUGĂRIȚĂ POSEDATĂ – Avertismentul pentru UMANITATE

SCRISOAREA DIAVOLULUI a fost tradusă. Opera ANTICĂ a fost scrisă de o CĂLUGĂRIȚĂ POSEDATĂ – Avertismentul pentru UMANITATE

„Scrisoarea diavolului”, un manuscris ce datează din secolul al XVII-lea şi al cărui autor este o călugăriţă siciliană, a fost de curând tradus.

O scrisoare a diavolului din secolul al XVII-lea, scrisă de o călugăriță siciliană care a pretins că este posedată de Lucifer, a fost în cele din urmă tradusă mulțumită „web-ului întunecat”.

Scrisoarea codată a fost scrisă de Maria Crocifissa della Concezione la mănăstirea Palma di Montechiaro în 1676 și ea a susținut că a fost scrisă de Satana prin mâinile ei.

Aproximativ 340 de ani mai târziu, un grup de oameni de știință italieni au săart codul folosind software-ul de decriptare pe care l-au găsit pe „web-ul întunecat” și au descoperit că poartă un mesaj diabolic – vorbind despre Dumnezeu și Iisus ca fiind „greutăți moarte”.

Scrisoarea îl descrie pe Dumnezeu, pe Iisus și pe Duhul Sfânt drept „greutăți moarte” și spune că „Dumnezeu crede că poate elibera muritorii”.

O altă frază tradusă spune că: „Poate acum, Styx este sigur”, referindu-se la râul Styx, care separă Pământul și lumea de dincolo în mitologia greacă și romană, scrie Mirror.